kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5139
EURO
34,9434
STERLIN
40,7813
BITCOIN
$63.885
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Emre Mor ‘evet’ dedi, anlaşma sağlandı

Emre Mor ‘evet’ dedi, anlaşma sağlandı
27.06.2022
0
A+
A-

Fenerbahçe, Emre Mor transferinde sona geldi… Yıldız futbolcu, sarı-lacivertlilere ‘evet’ derken, kulübü Fatih Karagümrük’le temaslarda da sona gelindi. Resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe, sol kanada Bruma’yı almasının ardından sağ kanat içinde  Emre Mor ve kulübü Fatih Karagümrük ile temaslarını sürdürüyordu. Karagümrük’le büyük oranda el sıkışan Kanarya, 24 yaşındaki futbolcunun menajeriyle de İstanbul’da masaya oturdu.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Akşam gazetesinin haberine göre; Genç yıldız, sarı-lacivertli formayı giymek istediğinisöyledi ve maddi koşullarda da anlaşma sağlandı. Emre Mor’un menajeri Nima Modyr, sarı-lacivertli yöneticilerle anlaştı. Anlaşmanın maddi detayları henüz netlik kazanmazken birkaç gün içinde resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Karagümrük’ün takasta konuşulan isimlere ek olarak Fenerbahçe altyapısında forma giyen Efecan Mızrakçı’yı da istediği belirtilirken, artık ödeme planıyla ilgili son ayrıntılar konuşuluyor.

TRABZONSPOR GERİ ADIM ATTI

Trabzonspor da genç yıldız için devreye girmişti.

Karagümrük, Trabzonspor’dan Gervinho’yu isteyince bordo-mavililer, tecrübeli futbolcu ve bir miktar para karşılığında Emre Mor’un bonservisi için teklifte bulunmuştu. Ancak Fatih Karagümrük cephesi, maddi açıdan daha yüksek olan Fenerbahçe’nin önerisine daha sıcak baktı.

VOLKAN DEMİREL İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Daha önce ülkemizde Galatasaray forması da giyen 24 yaşındaki futbolcu, o dönemde bekleneni verememişti. Emre, Avrupa’da da beklentilerin gerisinde kaldıktan sonra sürpriz Karagümrük’ün yolunu tutmuştu.

Geçtiğimiz sezon bu şansı çok iyi kullanan Emre Mor, Volkan Demirel ile Karagümrük’te tekrar yükselişe geçti. Bu sayede transferin de gözdesi oldu.

Genç futbolcunun transferi, 8+3 yabancı kuralı açısından da faydalı olacak. Yerli rotasyonunu artırmak isteyen Fenerbahçe, bu doğrultuda uzun süredir Emre Mor’la ilgileniyordu.

BU SEZON KENDİNİ BULDU

Sırasıyla Galatasaray, Olimpiakos ve Karagümrük’ta oynayan Emre Mor bu sezon kendisinden beklenen performansı gösterdi.

Süper Lig’de bu sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası’nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük’te toplam 29 maça çıktı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.