kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
STERLIN
40,9439
BITCOIN
$70.239
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
13°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Galatasaray’da coşku büyük hüzne dönüştü

İngiltere’deki ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen taraftarlar, karşılaşmadan saatler öncesi Trafalgar Square’da başlayan gösterilerini, once Fınsbury Park bölgesine, sonra da Emirates Stadium’un önüne taşıdı.

Galatasaray’da coşku büyük hüzne dönüştü
02.10.2014
0
A+
A-
Faruk Zabcı, Kazım Akkuş, Vedat una, Galatasaray Teknik Direktörü Pandelli  ile.

Faruk Zabcı, Kazım Akkuş, Vedat Tuna, Galatasaray Teknik Direktörü Pandelli ile.

Galatasaray’a gönül verenlerin maç öncesi coşkusu 90 dakika sonrasında hüzne dönüştü. İngiltere’deki ve diğer Avrupa ülkelerinden gelen taraftarlar, karşılaşmadan saatler öncesi Trafalgar Square’da başlayan gösterilerini, once Fınsbury Park bölgesine, sonra da Emirates Stadium’un önüne  taşıdı. Tribünlerde de çoşkulu gösterilerini hakemin başlama düdüğüne kadar südüren Sarı-Kırmızılı taraftarlar, ilk yarıda dalga dalga gelen Arsenal atakları sonucu peşpeşe gelen gollerle şok oldu. İkinci yarıda toparlanan ve 10 kişi kalan rakibine bir gol atabilen Galatasaray sahadan 4-1 gibi beklemediği bir skorla boynu bükük ayrılırken, taraftarlarını da üzüntüye boğdu. Maçın ilk yarısında Galatasaray’ın kendini bilmez bir grubunun sahaya meşaleler atmesı nedeniyle   hakemin oyunu durdurması da karşılaşmadaki çirkin taraftar görüntülerini oluşturdu.

TTFF Üyesi ve Enfield Belediye Meclis  üyesi Turgut Esendağlı.

TTFF Üyesi ve Enfield Belediye Meclis üyesi Turgut Esendağlı.

TARAFTARLAR NE DEDİ

Futbolseverler Galatasaray’ın kötü futboluna tepki koyarken, Teknik Direktör Pardelli’nin oyuncu seçimi ve taktiğine tepki verdi.

FARUK ZABCI

Doğan Haber Ajansı İngiltere Temsilcisi Faruk Zabcı, maçı değerlendirirken, “Bu Galatasaray bitmiş, bunlardan bir şey olmaz” dedi. Mancini gibi Pandelli’nin de Galatasaray için yanlış seçim olduğunun altını çizen Faruk Zabcı, “Ünal Aysal’ı kankam gibi severim. Ama artık gitme zamanı da gelmiştir” diye konuştu.

Osman Ercen, Hasan Kortay ve Süleyman Göktaş.

Osman Ercen, Hasan Kortay ve Süleyman Göktaş.

TURGUT ESENDAĞLI

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Enfield Belediye Meclisi üyesi Turgut Esendağlı, yanlış oyuncu seçiminin skora yansıdığını öne sürdü. 7 savunma oyuncusuyla dört gol yenilmesinin garipliğine işaret eden Esendağlı, “ Öncelikle gerideki üçlünün ağır adamlardan oluşması Arsenal’in dört atmasını sağladı. Bunlardan biri bile süratli olsa, kanatları tercih etmeyen Arsenal, Galatasaray defansının arasına atılan toplarla rahat pozisyonlar bulamazdı. Hatta ilk yarı 0-0 biterdi” diye konuştu.

Mustafa Dereci. futbolcuları Emrah ve kaleci Yakup'la.

Mustafa Dereci. futbolcuları Emrah ve kaleci Yakup’la.

OSMAN ERCEN

Karşılaşmayı KKTC Gençlik ve Spor Bakanlığı  Müsteşarlarından Süleyman Göktaş ve KKTC Londra Temsilciliği Eğitim ve Kültür Ataşesi Hasan Kortay ile birlikte izleyen Türk Toplumu Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Osman Ercen, Galatasaray’ın ilk 45 dakikada çok kötü bir futbol sergiediğini söyledi. Ercen, “İkinci yarıda takım toparlandı ama skoru değiştirmek için herşey çok geçti” dedi.

Necdet Aydın, Göztepeli Vedat Tuna ve Sarıyerli Yusuf

Necdet Aydın, Göztepeli Vedat Tuna ve Sarıyerli Yusuf

Ali Mimoğlu ve oğlu.

Ali Mimoğlu ve oğlu.

MUSTAFA DERECİ

Londra Türk Ligi 1.Küme takımlarından Türkmenköy’ün Başkanı Mustafa Dereci, Galatasaray’ın özellikle ilk yarıda çok kötü oynadığına işaret etti. Aynı kanattan yenilen gollere tepki veren Dereci, Pardelli’nin Arsenal gibi süratli oyuncuları bulunan takıma karşı üçlü defansla sahaya çıkmasını da eleştirdi.

NECDET AYDIN

Türk Ligi'nden Dumlupınar'ın yöneticisi Rüstem İyikal.

Türk Ligi’nden Dumlupınar’ın yöneticisi Rüstem İyikal.

Galatasaraylı taraftarlar maça böyle çoşkulu gitti.

Galatasaraylı taraftarlar maça böyle çoşkulu gitti.

Bu görüntüler taraftralara yakışmadı.

Bu görüntüler taraftralara yakışmadı.

Sahaya atılan meşaleler gerçek futbolseverlerin nefretini topladı.

Sahaya atılan meşaleler gerçek futbolseverlerin nefretini topladı.

CIMBOM1

Ailece tribünlerde Galatasaray'a destek veren taraftarlar.

Ailece tribünlerde Galatasaray’a destek veren taraftarlar.

Türk Ligi 1.Küme takımlarından Kötürespor'un futbolcularından Ferhat Erdoğan da maçtaydı.

Türk Ligi 1.Küme takımlarından Kötürespor’un futbolcularından Ferhat Erdoğan da maçtaydı.

Galatasaray’ın kötü futbol sergilediğini vurgulayan futbol antrenörü Necdet Aydın, yaşanan olayların da çirkin olduğunu söyledi. “Futbol maçı seyretmeyi bir türlü öğrenemedik. Gördüklerimiz rezaletti” diyen Necdet Aydın, bugünkü Beşiktaş maçında bu tür olayların tekrarlanmamasını diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.