kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
STERLIN
40,9851
BITCOIN
$70.115
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Arsenal’in tur anahtarı Özil’de

Guardian: Arsenal’in aldığı sonuç ve yetersiz performasıyla rövanş için şüpheler yarattığı yazıldı. Ramsey’in olmamasının Arsenal için önemli kayıp olacağı ve artık yükün Mesut Özil’e kaldığı kaydedildi.

Arsenal’in tur anahtarı Özil’de
20.08.2014
0
A+
A-
Arsenal, Beşiktaş karşsında artık Mesut Özil'in ayaklarına bel bağladı.

Arsenal, Beşiktaş karşsında artık Mesut Özil’in ayaklarına bel bağladı.

İngiliz basını sahanın en iyisi olarak 8 not verdikleri Demba ba'yı gösterdi.

İngiliz basını sahanın en iyisi olarak 8 not verdikleri Demba ba’yı gösterdi.

Oğuzhan Özykup da oynadığı sürece etkili ataklarıyla dikkat çekti.

Oğuzhan Özykup da oynadığı sürece etkili ataklarıyla dikkat çekti.

İngiliz gazeteleri Olimpiyat Stadı’nda 0-0 biten Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off turunda İstanbul Olimpiyat Stadı’nda 52 bin seyirci önünde oynanan maçla ilgili yazılarında karşılaşmanın en iyisi olarak Demba Ba gösterildi. Beşiktaş’ta Chelsea’dan transfer edilen Demba Ba’dan başka Premier League kökenli üç genç futbolcu Arsenal’den Oğuzhan Özyakup, yine Chelsea’lı Gökhan Töre ve Fulham’dan Kerim Frei’ye de dikkat çekilen yazılarda Beşiktaş’ın, Arsenal’i zorladığı da yer aldı. Oyunda daha iyi olan gollere yakın olan tarafın Beşiktaş olduğu vurgulanırken, Arsenal’in düşük performansla ikinci maça soru işaretleri taşıdığı da vurgulandı. Bu arada Emirates’te 27 Ağustos Çarşamba günü oynanacak ikinci maçta Mesut Özil’e büyük iş düştüğü de ifade edildi.

GAZETELER NE DEDİ?

Mirror: Wenger’in Arsenal’inin Beşiktaş karşısında şanslı olduğunu yazdı. Daha önceki yıllarda Arsenal’in play-off turlarında oynadığı 12 maçı da kazandığı, bu kez serinin İstanbul’da sona erdiği belirtildi. Guardian: Arsenal’in aldığı sonuç ve yetersiz performasıyla rövanş için şüpheler yarattığı yazıldı. Ramsey’in olmamasının Arsenal için önemli kayıp olacağı ve artık yükün Mesut Özil’e kaldığı kaydedildi. BBC: iki takımın da çekişmeli, tempolu bir futbol sergilediği ama oyunun hakkının goller kaçıran Beşiktaş olduğunun altı çizildi. Independent: Arsenal’in tribünlerin etkisiyle mahkum bir futbol sergilediği, oyunun hakiminin goller kaçıran Beşiktaş olduğuna işaret etti Demba Ba’nın, santra atışı sonrası kaleye gönderdiği topun gol olmamasını şanssızlık olarak yorumladı.

WENGER’DEN, BEŞİKTAŞ’A ÖVGÜ

Beşiktaş, sahasında Arsenal'i elinden kaçırmasına karşın ikinci maça umutlu çıkacak.

Beşiktaş, sahasında Arsenal’i elinden kaçırmasına karşın ikinci maça umutlu çıkacak.

Maçtan önce Süleyman Seba için saygı duruşu yapıldı.

Maçtan önce Süleyman Seba için saygı duruşu yapıldı.

Arsenal Menajeri Arsen Wenger, Beşiktaş’ın daha atak, daha savaşan takım olduğunu söyledi. Ramsey’in kırmızı kart görmesinin ağır bir karar olduğunu ifade eden Wenger, ancak 0-0’lık skorla ikinci maç için avantaj yakaladıklarını ve turu geçeceklerine inandığını kaydetti.

WENGER, BEŞİKTAŞ’I ŞİKAYET ETTİ

Arsenal Menajeri Wenger, karşılaşmadan sonra kendisine tribünlerden şişe veya benzer bir nesnenin atıldığını da işaret ederek, durumu UEFA’ya şikayet ettiğini sözlerine ekledi.

BİLİÇ’İN HAYALİ SÜRÜYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç ise takımının, Arsenal önünde sergilediği futboldan gurur duyduğunu söyledi. Hırvat hoca, “Yakaladığımız o fırsatları gole çevirmeliydik” dedi. Biliç, Emirates’teki rövanş için de tur hayallerinin devam ettiğini vurguladı. Biliç, sahadan çıkarılması ile ilgili ise hakemden ve Wenger’den maçtan sonra özür dilediğine dikkat çekerken, “ Hakeme itirazımı söyledim. Kesinlikle küfür etmedim” dedi.

BİLİÇ, RÖVANŞTA TRİBÜNDE

Öte yandan UEFA Disiplin Kurulu dün yaptığı toplantıda Sırp hakem tarafından tribüne gönderilen, hakkında rapor yazılan Beşiktaş Teknik Direktörü Biliç’e bir maç ceza verdi. Buna göre Biliç, Emirates’teki maçta takımını kulübeden değil, tribünden yönetecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.