kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5657
EURO
34,7157
STERLIN
40,4829
BITCOIN
$63.068
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
9°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Bush Hill Ranger gol oldu yağdı

Bush Hill Ranger gol oldu yağdı
04.09.2019
0
A+
A-

HAFTA içi yoğun tempo ve hırsla antrenmanlar yapan Bush Hill Rangers futbolcuları son maçta edindikleri kötü tecrübeye karşı oldukça iyi bir iş çıkardı.

Maça iki tarafta kötü başlarken, oyunun kontrolsüz olarak bir süre devam etti. Maçın ilk ciddi pozisyonunu Kel, yakaladı; depar atarak kaleye doğru şut çekti. İlk yarının ortalarında ceza sahası içinde Hoddesdon oyuncusu yere düşürülünce rakip takım penaltı kazandı fakat her iki takımın oyuncuları da faulün nasıl gerçekleştiğini göremedi. Bush Hill Rangers’in başarılı file bekçisi Brandon, soğuk kanlı bir hamleyle sol köşeye doğru atılan topun filelerle buluşmasına izin vermedi ve ilk yarı 0-0 berabere kapandı.

Bush Hill Rangers’in iki golünü Claudio Abagnale attı

İKİNCİ YARIDA AÇILDILAR

İkinci yarıya hızlı başlayan Bush Hill Ranger oyuncuları, kendi ceza saha çizgisinden çıkardıkları topla kontra atağa kalkarak rakibe sağ taraftan hücum etti. Roch’un Claudio’ya, Claudio’nun ise Tyrese gönderdiği topu, Tyrese neis bir orta ile Nej’e ulaştırdı. İyi bir pozisyon yakalayan Bush Hill Rangers’liler, Nej’in kafa vuruşunun direğin üstünden çıkması sonucu bu fırsatı gole çeviremedi. Oyunun hakimiyetini kazanan Bush Hill Rangers, rakibinin köşe vuruşunu gole çevirmesinin ardından oyunda geriye düştü. Pes etmeyen Bush Hill Rangersli oyuncular rakiplerinin gol sevinçlerini kursaklarında bıraktı ve iki dakika sonra maçta beraberliği sağlayacak golü attı. Claudio’nun yaklaşık 30 metreden yarım vole ile attığı gol büyük büyük beğeni topladı. Maça hırsla devam eden Bush Hill Rangersli oyuncular, organize bir atakla rakip yarı sahasında ilerledi ve Tyrese’nin harika vuruşu ile maçta skoru 2-1 yaparak öne geçti.

Maçın bitimine 5 dakika kala beraberlik için baskı yapan Hoddesdon’a son darbeyi ilk golün sahibi Claudio verdi. 3-1’lik skorla biten maçın ardından Bush Hil Rangers yeni sezonun ilk üç puanını almış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.