kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3295
EURO
35,0781
STERLIN
40,8115
BITCOIN
$70.868
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Pro Elite Futbol Akademisi gençler için fırsatlar sunuyor

Pro Elite Futbol Akademisi gençler için fırsatlar sunuyor
27.02.2019
0
A+
A-

Pro Elite Futbol Akademisi, 18 ile 7 yaşlar arasındaki çocuklar için eğlenceli futbol seansları sunuyor. Londra Gazete’ye konuşan ve kurduğu Pro Elite Futbol Akademisi hakkında bilgi veren Ali Mustafa, şu ifadeleri kullandı; “EnfieldTown, Southgate, WinchmoreHill ve Cockfosters’ta bulunan 7 çalışma mekanı ile, çocuklar için 24 futbol seansı sunuyoruz. Hedefimiz yıl sonuna kadar 12 mekana büyümek. 18 ay önce başladığımız zaman, bir çalışma yerimiz ve 12 çocuğumuz vardı. Şimdi ise, bölgemizde 350 çocuğumuz var ve hepsi futbol seanslara katılıp arkadaşlarla birlikte eğlenip, birçok gol atıyor.

Pro Elite Akademesi olarak genç ve dinamik 14 tane antrenörümüz bulunmakta. Çocukların gelişmesini sağlayacak aktiviteler yapmalarına izin verecek şekilde, antrenörlerimiz gereken eğitimi alıyor ve çoğu da Türkçe konuşuyor. Hepsi genç ve enerjik, çocuklar için harika 14 antrenörümüz var. Antrenörlerimiz tüm ebeveynler ve çocuklar tarafından sevilir ve bu kadar hızlı büyümemizin gerçek nedenidir.Futbol seanslarımız özellikle rahat ve konforlu bir ortamda, çocukların gelişmesine yardımcı olurken aynı zamanda özgüven kazanması için de özel olarak tasarlanmıştır.” Futbol antrenörü Ali Mustafa, Pro Elite Akademesi’nde çocuklara yönelik futbol ekipmanları ile futbolun temellerine odaklı bir şekilde yapılandırılmış bir biçimde şekillendiğini söyledi. Mustafa, ‘Sınıflarda çocuklara temek hareketler öğretiyoruz. Denge, koordinasyon ve istikrar üzerine çalışmalar yapıyoruz’ dedi.  Pro Elite Akademisi sundukları eğitimde, çocuklara yardımcı olmak için fiziksel gelişme ile birlikte bilişsel ve sosyal becerileri geliştirmek için harika fırsatlar sunduğunu belirten Mustafa, 23 yaşındayken öncülük yaptığı hızlı ve başarılı bir performans sergileyen akademinin, 12 çocuk ile başlamış olduğunu ve iki yıl sonra çocuk sayısını 350’ye yükselttiğini aktardı. İşletme Yönetimi mezun olan Ali Mustafa, akşamaları profesyonel akademilerde antrenörlerinin olduğunu söyledi.  Bu yıl 12 mekana uluşmayı hedefleyen Ali Mustafa, başarısına başarı katarak UEFA koçluk rozetine elde etmek için çalışacağını vurguladı.  Deneme seansı için www.efacademy.co.uk adresini ziyaret edin veya 020 8360 8997 numaralı telefondan Ali Mustafa’ya ulaşabilirsiniz.

Facebook sayfası: www.facebook.com/ProEliteFA

Instagram: @ proelite.academy

H2 P1 : Pro Elite Akademisi’nde yapılan eğitimden bir kareH2 P2 : Ali Mustafa

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.