kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3551
EURO
35,0070
STERLIN
40,9324
BITCOIN
$69.912
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Volkan Demirel: Üzdüğüm insanlar varsa özür diliyorum

Volkan Demirel: Üzdüğüm insanlar varsa özür diliyorum
03.01.2019
0
A+
A-

Uzun süredir kadroda kendine yer bulamayan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, düzenlediği basın toplantısında “Üzdüğüm insanlar varsa özür diliyorum” dedi. Fenerbahçe, kaleci Volkan Demirel’in affedildiğini ve kamp kadrosuna dahil olacağını açıkladı.

Fenerbahçe’de bir süredir kadro dışı olan kaleci Volkan Demirel, Dereağzı Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek başkan Ali Koç ve asbaşkan Semih Özsoy’dan özür diledi.

Volkan Demirel’in açıklaması şöyle:

“Yaşadıklarımız var, olanlar var. Bunlar geride kaldı. Önümüze bakıp Fenerbahçemizi bulunduğu ortamdan çıkarmamız gerekiyor. Kendi adıma yaptığım yanlışlıklar adına özür diliyorum. Başkanımın beni sevdiğini biliyorum, ben de onu çok seviyorum. Başkanımızdan ve asbaşkanımızdan özür diliyorum. Duygusal bir insanım. Şu anda da yazılı bir metin yok. Kırdığım insanlar olabilir. Ben Fenerbahçe için var oldum. Soru almayacağım. Teşekkürler.”

AFFEDİLEN DEMİREL, ANTALYA KAMPI KADROSUNA DAHİL EDİLDİ

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, bir süredir kadro dışı olan kaleci Volkan Demirel’i affetti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Bir süre önce kadro dışı kalan futbolcumuz Volkan Demirel, bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’mizde bir toplantı gerçekleştirerek, geçmişte yaşananlarla ilgili duyduğu üzüntüyü dile getirmiştir. Yönetim Kurulumuz, bu toplantının ardından Volkan Demirel’in durumunu tekrar değerlendirerek, kadro dışı kararının kaldırılmasına ve Volkan’ın takımımızın sezonun ikinci yarısı hazırlıkları kapsamında gerçekleştireceği Antalya kampı kadrosuna dahil edilmesine karar vermiştir” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.