kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5601
EURO
34,8812
STERLIN
40,5897
BITCOIN
$66.680
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Spor Şurası’nda Londra’yı temsil etti

Spor Şurası’nda Londra’yı temsil etti
16.12.2018
0
A+
A-

KKTC 12. Spor Şurası üç gün sürdü.

Kuzey Kıbrıs’ta geçtiğimiz hafta yapılan ve üç gün süren 12. Spor Şurası’na Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı da katılarak, Londra’yı temsil etti.

Lefkoşa’daki Açık Öğretim Fakültesi’nde  12-13-14 Aralık günleri gerçekleşen Şuraya KKTC yetkililerinin yanısıra spor kulüpleri ve TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı. KKTC Başbakanı Tufan Erhürman’ın açılış konuşmasıyla başlayan Şura hakkında bilgiler veren TTFF Başkanı Serdar Sarı, yaptığı görüşmelerin çok olumlu geçtiğinden bahsetti.

TTFF Başkanı Serdar Sarı ve TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu.

Önümüzdeki günlerde kesin şeklini alacak iki proje için KKTC Hükümetini, TC Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu’nu, eski Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ı da bilgilendirdiğini kaydeden Sarı, her kesimden destek bulduklarını ifade etti. Projelerin mali kaynağı için Vakıflar İdaresi ve Londra’daki bir banka ile de temaslar yaptıklarını belirten Başkan Serdar Sarı, birçok kulüple de karşılıklı ilişkilerin oluşmasının sağlandığını ifade etti.

İngiltere Türk toplumunda yankı yaratacak projelerin Ocak-Şubat ayları içinde şekillenerek açıklanacağının altını çizen TTFF Başkanı, TC Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nunda projelere büyük ilgi gösterdiğine dikkat çekti.

Öte yandan KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı adına Kıdemli Astsubay Halil Deniz’le de görüşen Serdar Sarı, KKTC’ye yönelik maç programlarında Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı futbol takımı ile de maçlar yapılmasının yer alması konusunda fikirbirliğine varıldığını söyledi.

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı adına Kıdemli Astsubay Halil Deniz ve TTFF Başkanı Serdar Sarı.

ETİKETLER: , , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.