kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5874
EURO
34,8578
STERLIN
40,7110
BITCOIN
$64.775
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Mesut Özil cephesinden açıklama!

Mesut Özil cephesinden açıklama!
08.12.2018
0
A+
A-

Mesut Özil’in menajeri ve aynı zamanda avukatı olan Erkut Söğüt, FANATİK’e özel bir açıklama yaparak İngiltere’de “skandal” olarak yer alan haberle ilgili açıklamalar yaptı. Mesut Özil’in ağabeyi Mutlu Özil de “Yasal yollara başvuruyoruz.” ifadesini kullandı.

Arsenal‘ın dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil ve takım arkadaşlarının bir gece kulübünde çekilen görüntülerinin basına servis edilmesi gündeme oturdu.

The Sun gazetesinde yer alan haberde Mesut ve arkadaşlarının uyuşturucu kullandığı ileri sürülmüş, ayrıca 70-80 civarında kadınla alem yaptıkları iddia edilmişti.

UYUSTURUCU VE KADIN YOK!

Bu iddialar hakkında konuşan Mesut’un avukatı ve aynı zamanda menajeri Erkut Söğüt, ortaya çıkan görüntülerle iddiaların çöpe gittiğini açıkladı.

FANATİK‘e konuşan Söğüt, “Haber içine koydukları videoda görülüyor. Ortamda kadın falan yok. Ayrıca oyuncular uyuşturucu kullanmıyor. Yasal olmayan hiçbir şey yok.” dedi.

Söğüt, bu kritik süreçte Mesut’un bazı olayların öznesi yapılarak yıpratılmaya çalışıldığını, aylar önce gerçekleşen bir kutlamanın da yeniymiş gibi servis edilmesinin manidar olduğunu ifade etti.

Erkut Söğüt, Mesut’un hiçbir zaman yasaklı madde kullanmadığını söyleyerek “Mesut kariyeri boyunca ya da öncesinde zararlı ve yasaklı hiçbir şey kullanmamıştır ve kullanmayacaktır da. İddialar onu karalamaya yönelik.” sözlerini sarf etti.

HUKUKİ YOLLARA BAŞVURACAĞIZ

Mesut Özil’in ağabeyi Mutlu Özil ise hukuksal yollara başvuracaklarının altını çizdi.

Özil’in ağabeyi, “İngiliz medyasının yanı sıra Türk medyasında da yaşananları çarpıtarak haberleştirenleri tespit ettik. Hem internet sitelerinde hem de sosyal medyada kasıtlı ve karalayıcı haber yapanlar için hukuksal yollara başvuruyoruz.” diye konuştu. (FANATİK.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.