kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5842
EURO
34,7966
STERLIN
40,3713
BITCOIN
$64.109
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Maçı izlemeye gelen taraftar hakem oldu

Maçı izlemeye gelen taraftar hakem oldu
02.12.2018
0
A+
A-

İngiltere Championship Ligi’nde önceki hafta oynanan Millwall-Bolton Wanderers mücadelesinde ilginç bir olay yaşandı. Maçı izlemeye gelen Millwall taraftarı Steve Perry, karşılaşmayı yan hakem olarak tamamladı.

İngiltere Championship maçında Millwall ile Bolton Wanderers karşı karşıya geldi. Düşme hattından uzaklaşmaya çalışan iki takımın mücadelesi 1-1 sona ererken, maçtan çok yaşanan hakem kaosu konuşuldu. Kritik maçı izlemeye gelen Millwall taraftarı Steve Perry, karşılaşmayı yan hakem olarak tamamladı. Steve Perry için unutulmaz bir anı olan bu kaotik durum, aslında maç öncesi başladı.

Karşılaşmanın hakemi olarak atanan Tony Harrington, hastalığı nedeniyle maça gelemedi. Onun yerine dördüncü hakem Lee Swabey geçti ve orta hakem olarak maçın başlama düdüğünü çaldı. Maçın dördüncü hakemliğini ise tribünde oturan Millwall taraftarı Steve Perry üstlendi. Ancak ilk yarının ortalarında kasığında çekme meydana gelen Lee Swabey, maçı yönetemeyeceğini söyledi. Bunun üzerine yan hakem John Leach, karşılaşmanın yeni orta hakemi oldu. Ancak bu kez de yan hakem eksikliği nedeniyle kaos meydana geldi. Yaşanan karmaşa nedeniyle maç yaklaşık beş dakika durdu. Bir yan hakem bulmak zorunda olan yetkililer, Steve Perry’nin yan hakem olmasına karar verdi.

Maçı izlemek için tribündeki yerini alan Steve Perry, yan hakem olarak görev yapmaya başladı. Sakatlanan Lee Swabey ise yeniden dördüncü hakem oldu. Daha önce amatör liglerde hakemlik tecrübesi olan Steve Perry, Premier Lig’den sonra İngiltere’nin en önemli liginde de hakemlik yapma tecrübesini tattı. Karşılaşmanın büyük bölümünde yan hakem olarak görev yapan Steve Perry, her iki takım yöneticilerinden de övgü aldı.

Bolton Wanderers Menajeri Phil Parkinson, karşılaşmada yaşanan hakem sıkıntısı ile ilgili “Tam bir kaostu… Hakemlerin sakatlanmasından sonra tribünden bir Millwall taraftarı sahaya atladı ve önce dördüncü hakem olarak görev yaptı. Daha sonra yeni orta hakem sakatlandı ve bu kez taraftar yan hakem oldu. Bir hakem daha sakatlık yaşasaydı neler olurdu düşünmek bile istemiyorum. Yine de kendisine teşekkür ediyorum. Dürüst bir yönetim gösterdi” dedi. (YENİÇAĞ.COM)

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.