kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5183
EURO
34,7860
STERLIN
40,4829
BITCOIN
$66.678
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
11°C
LONDRA
11°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Orta şiddetli yağmur
11°C
Cuma Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Leicester City, Çağlar Söyüncü transferini açıkladı

Leicester City, Çağlar Söyüncü transferini açıkladı
10.08.2018
0
A+
A-

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester CityAlmanya Bundesliga takımı Freiburg‘ta forma giyen 22 yaşındaki Türk milli savunma oyuncusu Çağlar Söyüncü ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Leicester City’e transfer olan stoper Çağlar Söyüncü geçtiği sağlık kontrolünden sonra 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

Çağlar Söyüncü, 24 Mart 2016’da oynanan Türkiye – İsveç maçında ilk kez milli formayı giymişti. 14 kez milli formayı terleten stoper oyuncusu Freiburg ile 30 resmi maça çıktı.

“HER HİKAYENİN SONU YENİ BİR YOLA ÇIKAR”

Çağlar Söyüncü sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Freiburg camiasına veda etti ve teşekkürlerini iletti.

Her hikayenin sonunun yeni bir yola çıktığını söyleyen Çağlar Söyüncü paylaştığı veda yazısında, “2 sene önce beni Freiburg’a getiren sözleşmeye imza attığımda, burada yaşayacaklarımı inanın hayal bile edemiyordum. Burada yaşadıklarım, oyunuma ve kişiliğime kattıkları, unutulmaz anılar… Hiçbiri hayatım boyunca aklımdan çıkmayacak. Ancak bilirsiniz, her hikayenin sonu yeni bir yola çıkar. Benim için de artık yeni bir yola çıkmanın vakti geldi. Freiburg’da geçirdiğim her dakikanın benim için önemi büyük. Bende emeği olan tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, kulübümüzün çalışanlarına ve sizlere çok teşekkür ederim. Hepinize minnettarım. Hikayemde yeni bir sayfa açmamı sağlayan, transferimde emeği geçen tüm menajerlerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

CENGİZ ÜNDER: “ŞİMDİ CENK TOSUN DÜŞÜNSÜN”

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı sosyal medya üzerinden Çağlar Söyüncü’ye başarı dileklerinde bulunurken, milli oyuncunun Altınordu‘dan takım arkadaşı olan Cengiz Ünder de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kardeşim hayırlı olsun, şimdi Cenk Tosun düşünsün (Gülerek)” ifadelerine yer verdi. (HABERLER.COM)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.