kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
STERLIN
40,7471
BITCOIN
$64.614
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Galatasaray’dan renkli turnuva

Galatasaray’dan renkli turnuva
30.06.2018
0
A+
A-

Şampiyon GSFO Londra Eğitmenler. takımı.

İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvası çekişmeli ve renkli maçlara sahne oldu.

On takımın katılımıyla geçtiğimiz günlerde White Hart Lane Sports Centre’da yapılan turnuvanın sponsorluğunu Galatasaray Londra Futbol Okulu ile Capital Restaurant, Wood Green üstlendi.

A grubunda Dynamic FC, GSFO Londra Eğitmenler, Buckşiktaş, GS İngiltere Derneği ve Adana, B grubunda da Sivasspor, Bozcader Gençlik, Fenerbahçe, Gaziantep Gençlik ve Kayseri mücadele etti. Grup maçları sonunda GSFO Londra Eğitmenler, Buckiktaş, Fenerbahçe ve Bozcader yarı finale yükseldi.

Yarı finalde GSFO Londra Eğitmenler, Bozcader’i 1-0, Fenerbahçe de Buckşiktaş’ı 4-1 mağlup etti. Türkiye’deki derbileri hatırlatan çekişmeli  geçen ve normal süresi 0-0 biten finalde GS Londra Eğitmenler, Fenerbahçe’ye penaltılarda 2-1 üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

GSFO Londra Eğitmenler ce Fenerbahçe takımları final maçı öncesi.

KUPAYI AHMET ŞENKAL VERDİ

GSFO Londra Eğitmenler takımına şampiyonluk kupasını vermeden önce düşüncelerini paylaşan Galatasaray Kulübü eski 2. Başkanı Ahmet Şenkal şunları söyledi:

“İngiltere’de yaşayan Galatasaray sevdalılarının kurmuş olduğu ve devam ettirmek için büyük gayret gösterdiği derneğimizin başkan ve yönetim kurulunu toplumumuzu böyle güzel bir sportif amaç ile bir araya getirdikleri için hem tebrik eder hem de kendilerine teşekkür ederim. Vakit ayırıp katılan tüm takımlara da ayrıca çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Görüyorum ki adı Fenerbahçe olan bir takımımız da burada mücadele etti ve finale kadar geldi. Bu da sporun birleştirici yönünü bizlere bir kez daha gösterdi. Başkanımız Mustafa Cengiz’in hepinize selamları vardı. Seneye tekrar görüşmek üzere” diye konuştu.

Yarı finalde mücadele eden Buckşiktaş takımı.

Turnuva öncesinde bir ‘hoş geldiniz’ konuşması yapan İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği başkanı Erol Aydın da “Katılan bütün takımlara teşekkür ederiz. Bu sene ikincini gerçekleştirdiğimiz ve büyük önem verdiğimiz turnuvamızın kalitesini katılan sporcular ve seyircilerin geribildirimleri ışığında arttırarak bu turnuvayı markalaştırmak ve geleneksel hale getirmek hedefindeyiz” dedi.

GS İngiltere Derneği de turnuvadaydı.

Gaziantep Gençlik de turnuvada yer aldı.

Adana da turnuvanın bir başka ekibiydi.

Turnuvadaki takımlardan Dynamic.

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.