kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5410
EURO
34,9121
STERLIN
40,6457
BITCOIN
$63.470
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

TTFF’in yeni Başkanı Serdar Sarı oldu

TTFF’in yeni Başkanı Serdar Sarı oldu
29.06.2018
0
A+
A-

Türk Toplumu Futbol Federasyonu Başkanı Serdar Sarı, teşekkür konuşması yaptı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu’nun Olağan yıllık Genel Kurulu’nda başkanlığa işadamı Serdar Sarı getirildi.

Geçtiğimiz Perşembe akşamı Kuzey Londra’nın Haringey bölgesindeki Kıbrıs Türk Toplum Merkezi salonunda gerçekleştirilen Genel Kurula üye 21 kulüpten, 20’sinin temsilcileri katıldı. İstanbul United takımı temsilci göndermedi.

Olaylı ve kavgalı geçen  Genel Kurulda faaliyet raporunu Sekreter Soner Mustafa, mali raporu da Mali Sekreter Mehmet Elitok okudu. Raporlar oybirliği ile kabul edildi.

İki tüzük değişikliğinin de oylandığı toplantıda daha sonra seçimlere geçildi. Beş görevde seçim yapılırken, birer adayın olduğu dört görevde de güven oylaması gerçekleştirildi.

Adaylar, oylama öncesi kendilerini tanıtarak yapmak istedikleri projeleri dile getirdi.

Futbol Federasyonu’nun 2018-19 sezonunda görev yapacak yeni yönetimi.

SERDAR SARI FARKLI KAZANDI

Başkanlık oylmasında Serdar Sarı, Nazım Çelebi’ye 13-3 oy üstünlüğü sağlayarak bu göreve getirildi. Serdar Sarı, geçen sezon Federasyonda Asbaşkan olarak görev yaptı.

Asbaşkanlıkta Osman Ercen, Mehmet Elitok’a 13-3, Sekreterlikte Oktay Amasyalı, Mehmet Gözde’ye 12-4, Hakem Sekreterliğinde de Ali Perçin, Gülay Ermiya’ya 13-3 üstünlük sağlayarak aday oldukları görevlere seçildi. Faal üyelikte ise Zeki Salih 12, Fikret Gönlübol 9 oy alarak seçimi kazanırken, Hayri Kartal’a 6 oy çıktı.

Tek adaylı görevlerde ise yapılan güven oylamalarında Mali Sekreter Ozan Beliger’e 13-3, Disiplin Sekreteri Soner Mustafa’ya 15-1, Veteran Sekreteri Kemal Soyer’e 13-3, Fikstür Sekteri İbrahim Tümse’ye 16-0, Lisans Sekreteri İrfan Davulcular’a da 16-0 evet oyu çıktı.

TTFF ynei yönetimi, fahri başkanlar ve Divan Heyeti üyeleriyle.

TRABZONSPOR İÇİN KAVGA

Türk Ligi Birinci Küme takımlarından Trabzonspor’un federasyona ve Londra Futbol Birliği’ne sezon sonunda önce kapatma kararını bildirmeleri, ardından ‘devam’ etmek istemeleri tartışmalara yol açtı. Federasyon yönetiminin Trabzonspor’un bu isteğini kabul etmesi toplantıda gerilime yol açtı.

Bir kısım kulüp temsilcisi kararı protesto için salonu terkederken, bina dışında sert tartışmalar yaşandı.

Akın Uysal başkanlığında, Şener Gökçe ve Levent Ruso’dan oluşan ve Fahri Başkan Dr.Teoman Sırrı’nın da yer aldığı Divan Heyeti bir saate yakın tartışmalardan sonra bu takım için oylama yaptırdı. Ancak oylamada 3/2’lik çoğunluk sağlanamadığı için Trabzonspor üyeliği düşürüldü. Trabzonspor’un gelecek sezon yeni başvuru yaparak lige katılabileceği açıklandı.

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.