kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3691
EURO
34,9702
STERLIN
40,9744
BITCOIN
$69.925
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Tayyip Erdoğan’la buluştular

Tayyip Erdoğan’la buluştular
15.05.2018
0
A+
A-

 

Daily Mail gazetesi, İlkay Gündoğan, Mesut Özil ve Cenk Tosun’un, Tayyip Erdoğan’la buluşmasını böyle verdi.

Premier Lig’de forma giyen Almanya kökenli üç Türk futbolcu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la buluştu.

İngiltere’yi ziyaret eden Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Londra Büyükelçiliğinde Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun ile biraraya geldi. Arsenal’da oynayan Mesut Özil, (11) numaralı, Manchester City’de yer alan İlkay Gündoğan (8) numaralı, bu sezon devre arasında Beşiktaş’tan Everton’a transfer olan Cenk Tosun, (14) numaralı formasını Cumhurbaşkanı Tayyip Edoğan’a hediye etti.

ZİYARETTEN RAHATSIZ OLDULAR

Öte yandan Almanya Futbol Federasyonu (DFB) Başkanı Reinhard Grindel, Türk asıllı Alman milli futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya gelmelerinden rahatsız oldu.

Grindel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İngiltere’ye yaptığı ziyaret sırasında, bir otelde İngiltere Premier Lig’de oynayan Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun’u kabul etmesine ilişkin yakışıksız açıklamalarda bulundu.

Grindel’in Twitter hesabının yanı sıra DFB’nin internet sitesinde de yer alan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“DFB, göçmen kökenli oyuncuların özel durumlarına elbette saygı duyuyor. Ancak hem futbolhem de DFB’nin değerleri, Bay Erdoğan tarafından yeterince önemsenmiyor. Bu yüzden milli futbolcularımızın kendisinin seçim kampanyası için istismar edilmeleri hoş değil. İki oyuncumuz, bu eylemleriyle DFB’nin uyum çalışmalarına yardım etmedi.”

Alman medyası da Mesut Özil ve İlkay Gündoğan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kendi formalarını hediye ettiklerine işaret ederek, İlkay’ın Erdoğan’a takdim ettiği formasına “Sayın Cumhurbaşkanıma saygılarımla” yazdığına dikkati çekti. (HÜRRİYET.COM)

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.