kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
STERLIN
40,9511
BITCOIN
$70.739
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

TTFF’de 10 yıl görev yapana büyük ‘Onur’

Türk Toplumu Futbol Federasyonu geçtiğimiz Salı akşamı yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tüzük değişikliği yaptı.

TTFF’de 10 yıl görev yapana büyük ‘Onur’
09.03.2018
0
A+
A-

 

TTFF’nin aylık toplantısına Yönetim Kurulu, Berk Emül ve İrfan Davulcular dışında tam kadro katıldı.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu geçtiğimiz Salı akşamı yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tüzük değişikliği yaptı. Bağcıl Kulübü Başkanı Cevdet Ezel’in önerisiyle federasyon yönetiminde en az 10 yıl görev yaptıktan sonra aktif faaliyetlerine son veren üyeler ömürboyu Onur Kurulu Başkanları olarak kalacak.

Kulüp yönetici ve federasyon üyelerinin katıldığı oylamada bu konudaki öneri 17’ye 6 oyla kabul edildi. Bir oy boş çıktı.

Mart ayı toplantısına ligdeki 17 takımın temsilcileri iştirak etti.

Öte yandan aynı akşam yapılan Mart ayı toplantısında da çeşitli konular ele alındı. Başkan Kemal Soyer, sahalarda artan çirkin olaylara temas ederek, bu konuda uyarılarda ve tavsiyelerde bulundu. Başkan Soyer, iki sezondan beri ligin sponsorluğunu yapan Excellence Mortgage Şirketi’nin sahibi Mehmet Mimoğlu’na teşekkür etti.

Hakem Sekreteri Alp Ermiya da hakem kararlarına herkesin saygılı olmasını istedi. Asbaşkan Serdar Sarı, federasyon bütçesine de değinerek 40 bin pounda yakın para toplandığını, bunun nasıl değerlendirileceğinin ise kulüplere ait bir karar olduğunu ifade etti. Fikstür Sekreteri Oktay Amasyalı,bundan sonra iki haftadan fazla tehir olan maçlarla, kupa karşılaşmalarının hafta arası ve gece oynatılacağını söyledi. Federasyon Gençler Ligi Sekreteri Mustafa Çetinkaya, 23 Nisan ve 19 Mayıs çerçevesinde U16 ve U14 gençler kategorisinde turnuva düzenleyeceklerini vurguladı. Çetinkaya, TTFF’in charity konusundaki çalışmalarında sona gelindiğini, kurulan limited şirketin yönetimi için karar alınması gerektiği üzerinde durdu.

Trabzonspor Başkanı Sinan Kaya ile Yeni Boğaziçi Başkanı Erdoğan Baca.

Toplantının son bölümünde Trabzonspor Başkanı Sinan Kaya, Türk Ligi’nin geleceği ile ilgili federasyon yönetimine sorular sordu. Kaya, bina  ve saha alınması için yönetimin ciddi girişimlerde bulunması gerektiğinin üzerinde durdu. Yeni Boğaziçi Başkanı Erdoğan Baca, düzenlenen veteranlar anı maçları nedeniyle Federasyon yönetimini kutladı. Baca, ligin geleceğinin ise pek parlak olmadığına dikkat çekerek, liglerdeki eski gönüllü yöneticilerin bir bir sahalardan kaçtığına değindi ve tedbir alınması konusunda uyarılarda bulundu. Türkmenköy yöneticisi Mustafa Dereci, federasyonun daha ciddi çalışmalar yaparak THY ve Ülker gibi kuruluşlarla ilişki kurup, sponsorluk sağlanmasını istedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.