kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,6563
EURO
34,8392
STERLIN
40,6941
BITCOIN
$61.808
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

LFA’den GS FC’ye büyük şok!

London Sunday Trophy Cup’ta Londra Futbol Birliği (LFA)’nden GS FC’yi şok etti!

LFA’den GS FC’ye büyük şok!
23.01.2018
0
A+
A-

LFA Başkanı George Golding.

London Sunday Trophy Cup’ta Londra Futbol Birliği (LFA)’nden GS FC’yi şok etti!

Sarı-Kırmızılı takımın önceki Pazar günü AFC Milano ile oynadığı çeyrek final maçının 75. dakikasında yaşanan ağır sakatlık sonucu yarıda kalan karşılaşma için LFA inanılmaz bir karara imza attı.

Bu dakikada GS FC’den İbrahim Mehmet sakatlanarak baygınlık geçirmiş, gelen ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Türk Ligi’nde de maç yöneten orta hakem Abraham, havanın da kararması nedeniyle oyunu tatil etmişti.

Karşılaşmanın tatil edildiği anda 2-1 geride bulunan GS FC’liler oyunun tekrarını beklerken, LFA Komitesi garip bir kararla maçı yarıda kaldığı andaki skorla tescil etti ve AFC Milano 15 dakika erken biten karşılaşmayı kazanmış kabul edildi. Bu sonuçla konuk takım yarı finale yükseldi.

Başkan Mehmet Mimoğlu, kararı şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.

GS FC Başkanı Mehmet Mimoğlu, LFA’nin bu kararını şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi. Mimoğlu, birkaç gündür gerek LFA Başkanı George Golding  ve gerekse diğer yetkililerle görüştüğünü, ancak aldıkları karar konusunda kendilerine tatmin edici bir tüzük maddesini gösteremediklerini söyledi. Başkan Mimoğlu, karar için FA’ye şikayette bulunduklarını kaydederek, “Böyle bir kararı nasıl aldılar anlamış değiliz. Şok olduk” diye konuştu.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Öte yandan LFA, GS FC’nin ısrarlı itirazları üzerine Pazartesi akşamı bir açıklama yaparak, konuyu yeniden görüşmeye karar verdi. Mehmet Mimoğlu, £25’luk itiraz ücretini yatırdıklarını söyleyerek, bir kaç gün içinde kararın belli olacağını ifade etti. Mimoğlu şunları söyledi:

“Haklı olduklarını gösteren kural bulamadılar. Laws of Game’de bu konuda kural yoksa maç tekrar oynanır diyor. FA’nin kitapçığında hem tekrar oynanır, hem de maçın tatil anında skorun geçerli olması için iki kulübün onayı gerekir diyor. Sanırım acilenn karar verilmesi gerekiyor. Çünkü itirazımız kabul edildiği için yeni karara kadar AFC Milano’nun bu hafta oynamaması lazım.”

 

 

ETİKETLER: , , , , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.