kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5581
EURO
34,9788
STERLIN
40,6175
BITCOIN
$64.338
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Pochettino’dan “Geçiş Sezonu” tespiti

Tottenham’da menajer Mauricio Pochettino, yaşanan sürpriz puan kayıpları sonrası lider Manchester City’nin 21 puan gerisine düştükleri bu sezonu bir geçiş dönemi olarak gördüğünü söyledi.

Pochettino’dan “Geçiş Sezonu” tespiti
27.12.2017
0
A+
A-

 

White Hart Lane’i yenileme çalışmaları sebebiyle bu sezon iç saha maçlarını Wembley Stadyumu’nda oynayan Tottenham’da menajer Mauricio Pochettino, yaşanan sürpriz puan kayıpları sonrası lider Manchester City‘nin 21 puan gerisine düştükleri bu sezonu bir geçiş dönemi olarak gördüğünü söyledi.

Geçtiğimiz iki sezondan farklı olarak şampiyonluk yarışının gerisine düştüklerini kabul eden Pochettino, buna karşın oyuncularının sergilediği performansın takdire şayan olduğunu belirterek, “Bu sezon iç saha maçlarımızı evimiz White Hart Lane’den uzakta oynuyoruz. Dolayısıyla bu sezonun beklentileri geçtiğimiz sezonlardan farklı olmalı. Bunu bir mazeret olarak söylemiyorum ancak göz önünde bulundurulması gereken bir faktör olarak tanımlıyorum. Bir geçiş sezonu yaşıyoruz. Mevcut şartlarda ellerinden gelenin en iyisini yapan oyuncularımın hakkını teslim etmem gerek. Ben de her geçen gün takımım hakkında yeni şeyler keşfediyorum. Bu dönemde edindiğimiz tecrübelerin önümüzdeki dönemde bize büyük yardımları olacak.” diye konuştu.

Sezon içinde zaman zaman istikrarsız bir görüntü ortaya koyduklarını kabul eden ve bunun normal olduğunu söyleyen Arjantinli menajer, “Biz takım olarak her maça kazanmak için çıkıyoruz, ancak işler her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Bu sezon kulüpte yaşanan değişim saha içindeki istikrarımız da etkiledi. Daha iyisini yapabilir miydik? Belki… Ancak bu zamana kadar sergilediğimiz performanstan da son derece memnunum.” dedi.

Pochettino, zorlu bir fikstürden geçtiklerini ifade ederek sezonun ilerleyen döneminde daha da iyi olacaklarına inandığını sözlerine ekledi. (EUROSPORT)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.