kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.790
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
10°C
LONDRA
10°C
Parçalı bulutlu
Pazar Parçalı bulutlu
9°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C

Gençler ve Veteran Liglerine önem

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)’nun 2017-18 sezonu ilk aylık toplantısı yapıldı.

Gençler ve Veteran Liglerine önem
07.09.2017
0
A+
A-

 

Başkan Kemal Soyer (sağ başta), yeni sezonun dostluk içinde geçmesini diledi.

Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF)’nun 2017-18 sezonu ilk aylık toplantısı yapıldı.

Kuzey Londra’nın Haringey bölgesinde Salı akşamı yapılan toplantıya 16 klüp temsilcisi katıldı. Başkan Kemal Soyer’in başarı dilekleriyle başlanan toplantıda sekreterler kendi görev alanlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gençler Ligi hakkında konuşan Mustafa Çetinkaya, ligde Türk oyuncu bulmakta son yıllarda sıkıntılar çekildiğine dikkat çekti. Bu nedenle Gençler Ligi’ne yatırım yapma zamanının geldiğini söyleyen Çetinkaya, yeni dönemde U16’nın yanısıra U14 Kümesi’nin de başlatılacağını kaydetti. U12 kategorisinde de kupa maçları ve festival şeklinde uygulama yapılacağını, saha ve hakem masraflarının Federasyon tarafından karşılacağını kaydeden Mustafa Çetinkaya karşılaşmaların New River Sports Centre tesislerinde 11’erli takımlarla oynanacağını ifade etti.

Esenler, Yeni Boğaziçi ve Türkmenköy yöneticileri toplantıda.

Federasyon Veteran Ligi Sekreteri Osman Ercen de, yeni sezonda O45 ve O35’ten sonra belirli yaş grubu için yürüyerek futbol (walking football) kategorisinin de başlatılacağını söyledi. Ercen, 4 yıldan beri devam eden ligdeki takımların bu sezon Londra Futbol Birliği (LFA)’ye kayıtlı ve sigortalı olacağını, futbolculara da lisans çıkartılacağına dikkat çekti. Kurulacak O35 Karması’nın TTFF 1976 adıyla LFA kupalarında yer de alacağını sözlerine ekleyen Ercen, maçların 25 Eylül’de start alacağını kaydetti.

Hakem Sekreteri Alp Ermiya, hakem sayısını arttıram için çalışmalar yaptıklarına değindi. Maçlarda hakemlere saygılı olunmasını isteyen Alp Ermiya, maçlarda cezalarla ilgili olarak teknolojiden yararlanacaklarını, bu konuda denemeler yaparak gelecek sezon sistemi oturtacaklarını kaydetti. Ermiya, hakemlere saygılı olunması için de uyarıcı çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.

Öte yandan Federasyon Kupası’nda ilk tur kuraları çekildi. İlk tur maçları 24 Eylül’de oynanacak.

Eşleşme şöyle oldu: Doğan TB-Amedspor, Küçük Kaymaklı-MTG, İstanbul United-Baf Ülkü Yurdu, Gaziantepspor-Yavruvatan, Pekünspor-Kayserispor

Kupanın ikinci tur eşleşmesi de şu şekilde belirlendi:

 

Aylık toplantıya katılan yöneticiler, istek ve şikayetlerini de dile getirdi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.