kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
STERLIN
40,9911
BITCOIN
$69.984
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Times: Nasri’yi Fenerbahçe, Fernando’yu Galatasaray istiyor

İngiliz Times gazetesi, yazın şu ana kadar en fazla transfer harcaması yapan Premier Lig kulübü olan Manchester City’nin birçok futbolcuyu takımdan göndermeye hazırlandığını yazdı.

Times: Nasri’yi Fenerbahçe, Fernando’yu Galatasaray istiyor
24.07.2017
0
A+
A-

 

Samir Nasri

İngiliz Times gazetesi, yazın şu ana kadar en fazla transfer harcaması yapan Premier Lig kulübü olan Manchester City’nin birçok futbolcuyu takımdan göndermeye hazırlandığını yazdı. Gazeteye göre gönderilecek futbolculardan Samir Nasri’yi isteyen kulüplerin başında Fenerbahçe, Fernando Francisco Reges’i isteyen kulüplerin başında ise Galatasaray geliyor.

Times’a göre Manchester City’nin “istenmeyenler listesi” şu isimlerden oluşuyor:

  • Samir Nasri
  • Eliaquim Mangala
  • Kelechi Iheanacho
  • Wilfried Bony
  • Fabian Delph
  • Fernando Francisco Reges

Times, Manchester City’nin, geçen sezonu kiralık olarak Sevilla’da geçiren 30 yaşındaki Fransız futbolcusu Samir Nasri’nin bonservis bedelini 21 milyon sterlinden 10 milyon sterline indirdiğini belirtiyor.

Manchester City Menajeri Pep Guardiola’nın kulüpte görmek istemediği Nasri’nin yine de ABD’deki hazırlık pına katıldığı ancak takım arkadaşlarınca “küstah” bulunduğu da aktarılıyor haberde.

Times’a göre Galatasaray’ın çok istediği Brezilyalı futbolcu Fernando için istenen bonservis bedeli ise 5 milyon sterlin.

Fernando Francisco Reges

TRANSFER HARCAMASI 200 MİLYON STERLİNİ AŞMAK ÜZERE

Manchester City, son olarak 26 buçuk milyon sterlin bonservis ücreti ödeyerek Real Madrid’den sağ bek Danilo’yu transfer etmişti.

City, Monaco’nun 23 yaşındaki sol beki Benjamin Mendy’i de 49,5 milyon sterlin bonservis ödeyerek renklerine katmak üzere.

Bu transfer de gerçekleşirse Manchester City’nin bu yazki transfer harcaması 218 milyon sterlini aşacak.

Times’a göre City henüz Arsenal ile sözleşmesini uzatmayan Şilili golcü Alexis Sanchez için de Arsenal’e 50 milyon sterlin ödemeye hazır.

İngiliz kulübünün yazın sattığı futbolcular arasında ise İspanya’nın Villarreal takımına transfer olan milli futbolcu Enes Ünal da vardı. (BBCTÜRKÇE)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.