kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5525
EURO
35,0287
STERLIN
40,8005
BITCOIN
$64.310
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cuma Parçalı bulutlu
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

İki gencimiz Bursa’da

İki gencimiz Bursa’da
13.07.2012
0
A+
A-

WHR_2_CEM_AYTACwebBİRİ, White Hart Rapids altyapısında yetişen yetişen Londralı iki gencimiz Türkiye 3.Lig takımlarından Bursa Nilüferspor tarafından kadroya alındı. Cem Aytaç ve Ali Ferhat Aksoy, yeni kulüpleriyle 5’er yıllık mukavele yaptı.

Ender Kalkan-Desmond Rose yönetiminde Türk Gençler Ligi’nde yeralan takımlarından White Hart Rapids’in altyapısında 12 yaşından beri futbol eğitimi alan Cem Aytaç ile takıma daha sonradan katılan kaleci Ali Ferhat Aksoy, artık profesyonel olarak Türkiye’de top koşturacak.

Spor-Toto 3. Lig 2.grup ekiplerinden Bursa’nın temsilcisi Nilüferspor A.fi.’nin Başkan ve yetkilileriyle biraraya gelen Menajer Cem ve White Hart Rapids yetkilisi Ender Kalkan ile Aytaç ve Ali Ferhat, görüşmeden sonra anlaşmaya vardı.

Gençlerimiz önerilen teklifleri kabul ederek kendilerini 5 yıl Bursa Nilüfersporlu yapan mukavelelere imza attı.

YENİ YILDIZLAR

White Hart Rapids Sorumlusu Ender Kalkan, daha önce Türkiye’ye gönderdikleri ve Yeni Nazilli  ile Bozhüyükspor’da oynayan Ali Setirekli ve Doğan Ağaç’tan sonra Can ve Ali Ferhat’ı da Türkiye’ye kazandırmaktan duydukları gururu anlattı.

Kalkan, şunları söyledi: “Yıllardır emeklerimizin karşılığını kendimizden ödün vermeden, kendi işimize bakarak geçmişte yaptıklarımızdan ders alarak hedeflerimize gidiyoruz. Bundan sonra yeni Ali’ler, Cem’ler, Doğan’lar, İzci’ler yetiştirmek için şimdi daha çok çalışarak ve büyüyen hedefi aşağıya çekmeden yetişen futbolcularımızı kapı kapı gezdirmeden doğru adrese teslim etmek için çaba gösteriyoruz. Bizi destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ederiz.Bundan sonra profesyonel olan futbolcularımıza başarılar diliyoruz.

Kalkan, menajer Ömer ile Kulüp Başkanı Nevzat Tuna ve Sekreter Saim beye teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.