kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3770
EURO
35,0164
STERLIN
40,9528
BITCOIN
$70.210
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

MFÖ yeni şarkılarıyla Londralıları büyüledi

MFÖ yeni şarkılarıyla Londralıları büyüledi
19.03.2018
0
A+
A-

 

Dünyaca ünlü ve Türkiye’nin en sevilen müzik gruplarından biri olan MFÖ, Londra’nın North Greenwich bölgesinde bulunan Indigo O2’de muhteşem bir konser verdi. Ünlü grubun Londra’da gerçekleştirdiği bu ilk konserinde sevilen grubu hayranları Birleşik Krallık’ta da yalnız bırakmadı.

Londra’da bulunan yüzlerce müzikseverin akın ettiği konserde, ‘Ele Güne Karşı’, ‘Mazeretim Var Asabiyim Ben’, ‘Ah Bu Ben’ şarkılarıyla başlayan MFÖ, ardından ‘Sarı Laleler’ şarkısını seslendirdi. Bu sırada gelen konuklardan Esra Kutlu isimli bir kadın, sahneye giderek Mazhar Alanson’a bir buket sarı lale hediye etti.

Konserde eski şarkıların yanı sıra yeni albümlerinden de şarkılarını seslendiren başarılı grubun vokalisti Mazhar Alanson esprili bir şekilde ‘Londra’da konserlerde ara verilmiyormuş, ama biz ara veriyoruz.’ diyerek yaklaşık yarım saatlik bir ara verdi.

İki bölüm şeklinde gerçekleşen konserin ikinci bölümünde hep bir ağızdan söylenen şarkıların yanı sıra, Fuat ve Özkan’ın yaptığı şovlar ile konser salonunda renkli dakikalar yaşandı.

Konserin sonunda uzun süre alkışlanan ve bir daha sahneye gelmesini isteyen Londralıları kırmayan grup, iki şarkı daha seslendirerek ‘Sude’ şarkısıyla sahneden ayrıldı.

Konser sonrasında Londra Gazete’ye konuşan başarılı grup ‘Gerçekten Londra seyircisinin büyük bir enerjisi var. Bugün bizi dinlemeye gelen herkese teşekkür ediyoruz.’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.