kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3241
EURO
35,1067
STERLIN
41,0600
BITCOIN
$71.062
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Adele’nin babası Bodrumlu Türkmüş

Mehmet Asar, 1987’nin Temmuz ayında Bodrum’da tatil yapan bir kadınla birliktelik yaşadığını, bu kadının ertesi yıl mayıs ayında dünyaya getirdiği kız bebeğin, ünlü İngiliz şarkıcı Adele olduğunu öne sürdü.

Adele’nin babası Bodrumlu Türkmüş
25.01.2017
0
A+
A-

Muğla‘nın Bodrum ilçesinde yaşayan saz ustası ve türkücü 52 yaşındaki Mehmet Asar, 1987’nin Temmuz ayında Bodrum‘da tatil yapan bir kadınla birliktelik yaşadığını, bu kadının ertesi yıl mayıs ayında dünyaya getirdiği kız bebeğin, ünlü İngiliz şarkıcı Adele olduğunu öne sürdü.

“BİRKAÇ KEZ TELEFONLA GÖRÜŞTÜK”

Bodrum‘da yaşayan saz ustası ve türkücü Mehmet Asar, ilginç iddiasıyla dikkati çekti. Bir röportajında Türk asıllı olduğunu söyleyen 1988 Mayıs doğumlu ünlü şarkıcı Adele’in babasının kendisi olduğunu öne sürdü. ABD‘de yaşayan İngiliz şarkıcı Adele’in annesi Penny Adkins’in tatil için 1987’de BodrumGümbet’e geldiğini, taksi şoförlüğü yaparken tanıştığını söyleyen Mehmet Asar şunları anlattı

“Penny Adkins ve arkadaşlarına iki hafta boyunca Bodrum koylarını ve DenizliPamukkale‘yi gezdirdim. Bana kendisini hemşire olarak tanıttı. O sırada birbirimizden hoşlandık, sevdik. İki hafta boyunca birlikte olduk. Daha sonra tatilini uzattı, bir ay sonra İngiltere‘ye döndü. Ardından iki kez daha Bodrum‘a geldi, bir ay kaldı. Sonra dönerken, beni götürmek istedi. Ancak ben İngiltere‘de değil Bodrum‘da yaşamak istediğimi, istiyorsa burada kalabileceğini söyledim. Memleketine döndü. Birkaç kez telefonla görüştük. O zamanın şartlarında telefonla görüşmek hem zor, hem pahalıydı. Ondan sonra da görüşemedik. Annesiyle birlikte olduğumuz tarihle, Adele’nin doğum tarihleri birbirine tam olarak uyuyor.”

“PARMAKLARININ BİTİŞİKLİĞİ BENİMKİ GİBİ”

Geçen yıl Adele Grammy ödüllerini kazanınca merak edip araştırdığını belirten Mehmet Asar şöyle devam etti: “Ailesine baktığımda, annesinin yıllar önce benim birlikte olduğum İngiliz kadın olduğunu öğrenince şoke oldum. Sevdiğim kadın, Adele’in annesiydi. Yıllar geçmesine rağmen değişmemişti. Ardından Adele’in hareketlerini incelediğimde çene, göz, yüz yapısı, saçları ve konserler sırasında sağ elini kaldırdığında 3 ve 4’üncü parmaklarının bitişik olduğunu gördüm. Daha çok şaşırdım çünkü, benim sağ elimin 3 ve 4’üncü parmakları da kaldırdığımda bitişiktir. Ayrıca Adele’nin söylediği şarkılarda yaptığı vurgular, benim söylediğim eserlerdeki vurgulara çok benziyor, bu da genetik olabilir.”

“O YILDAN SONRA HİÇ EVLENMEDİM”

Taksicilik yaptıktan sonra devlet memuru olarak çalıştığı söyleyen Mehmet Asar, Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü’nden emekli olduktan sonra yöresel sanatçı olarak çalışmalarına devam ettiğini belirterek şöyle konuştu: “Adele’in annesini tanıdıktan sonra bugüne kadar hiç evlenmedim. Yıllarım onu düşünmekle geçti. Birkaç kez telefonla görüştük. Şimdi Adele’in gerçekleri öğrenmesini istediğim için bunu açıklamak zorunda kaldım. Adele ve annesini Bodrum‘a davet ediyorum. Gelsinler burada tatil yapsınlar, tanışalım. Adele’nin babası olduğumu düşünüyorum, hissediyorum. Adele isterse onun için DNA testi bile yaptırırım. Bu konuda bilinmesini istediğim en önemli şey de hiçbir beklentim yok. Ben Bodrumluyum ve halim vaktim yerinde. Sadece kızım gerçekleri bilsin istiyorum.” (DHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.