kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3698
EURO
34,9364
STERLIN
40,9441
BITCOIN
$69.863
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Hafif yağmur
Cumartesi Kapalı
12°C
Pazar Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Brooke Shields’in cinsel saldırı itirafı… Kendini suçlamış

Brooke Shields’in cinsel saldırı itirafı… Kendini suçlamış
16.03.2023
0
A+
A-

Bir zamanların popüler modellerinden Brooke Shields, yıllar sonra henüz 20’li yaşlarındayken yaşadığı cinsel saldırıyı anlattı. Shields, kendisine saldıran kişiyi hiçbir zaman açıklamadığını ve şu anda son derece kızgın olduğunu söylüyor.

Brooke Shields yakında çıkacak olan “Brooke Shields: Pretty Baby” ismli belgeselinde 20’li yaşlarında cinsel saldırıya uğradığını açıklıyor. Shields, Hollywood’daki bir yönetici tarafından saldırıya uğradığını ancak asla o kişiyi suçlamak için sesini çıkarmadığını söylüyor.

Daha önce, 20’li yaşlarda uğradığı saldırıyı anlatan ünlü model, yaşadığı bu trajik olayı belgeselinde de anlatıyor.

Shields, verdiği bir röportajda belgeseldeki itirafıyla ilgili şunları söyledi: “Kimsenin bana inanmayacağını düşündüm. O zamanlar, insanlar bu hikayelere inanmıyordu. Bir daha asla çalışamayacağımı düşündüm.”

İki bölümden oluşan belgesel, oyuncunun bir çocuk yıldız olarak yükselişine ve rol aldığı 1980 yapımı Mavi Göl (The Blue Lagoon) isimli filmde 15 yaşında maruz kaldığı cinselleştirilmeye odaklanıyor.

57 yaşındaki yıldız, “Belgesel çekerken hepsini görüyorsunuz ve hayatta kalmam bir mucize. Bunu anlamam uzun zaman aldı. Şimdi o zamanlar olduğumdan daha fazla kızgınım.”

Shields, Princeton Üniversitesi’nden yeni mezun oluğu dönemde bir Hollywood yöneticisinin akşam yemeğine davet ettiğini ve ardından da otel odasında ona saldırdığını söyledi. Shields, o dönemde, yaşadıklarından kendisini sorumlu tuttuğunu da sözlerine ekledi: “Sürekli ‘Bunu yapmamalıydım’ diyordum. Neden onunla yukarı çıktım? Akşam yemeğinde o içkiyi içmemeliydim.’”

Daha önce de Shields, saldırganına bir mektup yazdığını ancak saldırganın saldırıyı reddettiğini açıklamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.