kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5210
EURO
34,9215
STERLIN
40,7489
BITCOIN
$64.710
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Eleştirilerin odağındaki Adele’den samimi açıklamalar

Eleştirilerin odağındaki Adele’den samimi açıklamalar
04.07.2022
0
A+
A-

Grammy ödüllü ünlü şarkıcı Adele, merakla beklenen Las Vegas turnesini iptal etmesinin ardında yatan sebepler hakkında konuştu.

34 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele, Las Vegas’taki konser programını iptal ederken hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığı için de yıkıldığını belirtti.

İngiliz şarkıcı ve müzisyen, iptal kararı almasında gösterinin “yeterince iyi” olmadığını ve aldığı kararda paranın hiçbir önemi olmadığını açıkladı.

Daily Mail’in haberine göre, Adele, açıklamalarını “Beni satın alamazsınız. Bir gösteriyi sadece mecbur olduğum için ya da insanlar yüzüstü bırakılacağı için ya da bir sürü para kaybedeceğimiz için yapmayacağım” diye sürdürdü.

“ŞARKI SÖYLEMEYİ CİDDİYE ALIYORUM”

Şarkıcı ayrıca ocak ayı sonlarında gösterileri iptal etme kararından dolayı acımasızca eleştirildiğini de açıkladı.

“Birkaç aydır sadece bir insan kabuğuydum. Sadece beklemek zorundaydım ve sadece yas tuttum, şovların yasını tuttum ve suçluluk duygusundan kurtuldum, ama bu acımasızdı” diyen Adele, daha fazla “hayal kırıklığı” yaratmak istemediği için sosyal medyaya girmeme kararı aldı.

Cuma günü İngiltere’de verdiği konserde, 65.000 kişilik kalabalığa, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattığı için “utandığını” ve istediği son şeyin “insanları hayal kırıklığına uğratmak” olduğunu açıkladı.

Ünlü isim, “Ama şarkı söylemeyi çok ciddiye alıyorum ve yapmak isteyeceğim en son şey insanları hayal kırıklığına uğratmak ama Las Vegas turnesini iptal etmek zorundaydım, bu doğru değildi” diye açıklama yaptı.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.