kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3370
EURO
35,1959
STERLIN
41,1570
BITCOIN
$65.478
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
16°C
LONDRA
16°C
Hafif yağmur
Çarşamba Orta şiddetli yağmur
14°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C

Ekin Su çılgına dönüp küfür etti

Ekin Su çılgına dönüp küfür etti
23.06.2022
0
A+
A-

İngiltere’de büyük bir ilgi gören ‘Love Island’ (Aşk Adası) yarışmasına katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu adından bahsettiriyor. Güzel oyuncunun son bölümde çılgına dönerek ettiği küfürler ise tüm dikkatleri üzerine çekti.

Aşk Adası (Love Island) 6 Haziran Pazartesi günü ekranlara geri döndü. Bir grup gencin bir adada olan villanın içinde romantizm arayışına girdiği programın ödülü yaklaşık 1 milyon TL. Programın kuralları ise oldukça ilginç. 12 yarışmacı bir adada bulunan villaya ‘gerçek aşk’ı aramaları için yerleştiriliyor. Amaç, bu evden çift olarak çıkmak ve seyirciyi aşklarına inandırıp oy toplamak. Bunun için de yarışmacılar birbirinden ilginç ve zaman zaman müstehcen yollara başvurabiliyor.

‘BEYNİ’ OLAN BİRİNİ ARIYORUM’

Yarışmacılar arasındaki güzel isimlerden biri de Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu. Ekin Su ‘Love Island’ yarışmasında yaptıklarıyla İngiltere’de en çok konuşulan isimler arasına girdi. Davide Sanclimenti ile öpüştükten sadece birkaç saat sonra adaya yeni katılan Jacques O’Neill’le flört ederken görüntülenmesi, yarışmada büyük bir heyecan yaratmıştı. Ekin Su şimdi de 22 Haziran’da yayınlanan bölümde ettiği küfürlerle tüm dikkatleri üzerine çekti.

ÇILGINA DÖNDÜ

Ekin Su’nun küfür etmesinin nedeni 28 yaşındaki yatırım analisti Jay Younger’a karşı ‘bir şeyler hissetmesi’ydi. Fakat Jay’in 24 yaşındaki hemşire Paige ile bir ilişkisi olabileceği ya da Jay’in ondan hoşlanabileceği düşüncesi Ekin Su’yu küplere bindirdi. Flört programının son yayınlanan bölümünde Ekin Su Jay’e âşık olmaya başladığını söylemişti. Ancak bu sözleri üzerine Jay’in Paige ile ilgilenmesi Ekin’i çileden çıkardı ve Ekin kendini Jay ile bir tartışmanın ortasında buldu.

Paige ile olan ilişkisinden dolayı Ekin, Jay’i villadaki ‘en büyük oyuncu’ olarak nitelendirdi.Bölümün ilerleyen dakikalarında öfkesini sakinleştiren ve Jay’le konuşmayı kabul eden Ekin Su, Sahil Kulübesi’nde Jay’e her şeyi itiraf etti. Ekin, “Duygularıma yenik düşüp her şeyi batırdım, yardım et. Her şey yolundaymış gibi yapmayacağım ama ondan hoşlansaydın mahvolurdum. Sanırım her şeyi fazla düşünüyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.