kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5018
EURO
34,5754
STERLIN
40,4571
BITCOIN
$62.080
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Kim Kardashian, ikinci seks kasetinin yayınlanmasını engellemek için harekete geçti

Kim Kardashian, ikinci seks kasetinin yayınlanmasını engellemek için harekete geçti
11.04.2022
0
A+
A-

Kim Kardashian’ın bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kasetinin devamının olduğu ve Kardashian’ın bunların sızmasını önlemek için harekete geçtiği belirtildi. Daha önce de Kanye West, bizzat Ray J’nin elinden kaseti aldığını öne sürmüş, eski karısı için ‘Bana çok şey borçlu’ demişti.

Kim Kardashian’ın bir dönem birlikte olduğu şarkıcı Ray J ile çektiği seks kaseti, çekildikten beş yıl sonra internete sızdırılmıştı. O kasetin devamının olduğu ve yayınlanmasını Kardashian’ın eski eşi Kanye West’in engel olduğu öne sürülmüştü.

Bugün ise, İngiliz The Sun gazetesi, Kim Kardashian’ın Ray J ile çektiği seks kasetinin ikincisinin yayınlanmasını engellemek için harekete geçtiği ortaya çıktı. Reality şov yıldızının görüntülerin sızmasını engellemek için avukatlar tuttuğu belirtildi.

The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Kim, Ray J’nin birlikte başka kasetlere sahip olduğunu biliyor ve bunları engellemek için harekete geçti.” dedi.

‘ONA EN BÜYÜK İYİLİĞİ YAPTIM VE KASETİ GERİ ALDIM’

Reality şov programının 2007’de yayınlanan ilk bölümünde, 41 yaşındaki Kardashian şarkıcı sevgilisiyle birlikte olduğu dönemde çektikleri yatak odası videosu hakkında konuşmuş, videoyu kendi isteğiyle çektiğini söylemişti.

44 yaşındaki Kanye West, Jason Lee’nın Hollywood Unlocked adlı sohbet programına konuk olduğu sırada, “Ona en büyük iyiliği yaptım ve kaseti geri aldım” demişti. “O gece gittim ve Ray J’den içinde seks görüntülerinin olduğu dizüstü bilgisayarı kendim aldım” diyen West, bilgisayarı Kardashian’a teslim ettiğinde yıldızın çok rahatladığını ve sevinçten gözyaşlarına boğulduğunu anlatmıştı.

KARDASHİAN YALANLAMIŞTI

Ertesi gün, Kardashian ikinci bir seks kaseti olduğu ifadelerini yalanladı. Kardashian’ın sözcüsü, People dergisine verdiği demeçte kasette cinsel bir görüntünün yer almadığını belirtmiş, ‘Kim, var olan yeni bir ikinci kaset olmadığına olan inancında kararlı. 20 yıl sonra, gerçekten bir anne, girişimci ve adalet reformu savunucusu olarak yapmaya devam ettiği olumlu şeylere odaklanarak bu bölüm hakkında konuşmak istemiyor.” demişti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.