kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5680
EURO
34,9508
STERLIN
40,6055
BITCOIN
$64.171
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Alain Delon’un ötanaziyle yaşamını sonlandırdığı iddiasına oğlu isyan etti

Alain Delon’un ötanaziyle yaşamını sonlandırdığı iddiasına oğlu isyan etti
08.04.2022
0
A+
A-

Beyazperdenin efsane oyuncularından Alain Delon’un öldüğü iddiası son iki gündür Türkiye dahil birçok kişinin yüreğini ağzına getirdi. Geçtiğimiz haftalarda “yaşlanmak kötü bir şey, ötanazi istiyorum” dediğine dair haberlerle gündemde olan 86 yaşındaki Fransız oyuncu Delon’un, İsviçre’de son nefesini verdiği sosyal medyada yıldırım hızıyla yayıldı. Her kuşaktan kullanıcı da “sinema tarihinin gelmiş geçmiş en yakışıklı oyuncusu” olarak nitelendirilen Delon’un ardından veda mesajları yazdı.

İŞİN ASLI BAŞKAYDI

Delon’un ötanazi istediği iddiaları ve yasal olarak buna izin veren İsviçre’de yaşaması “öldü” haberinin hiç düşünülmeden kabul görmesine neden oldu. Oysa işin aslı bambaşkaydı.SOSYAL

MEDYA ‘ŞAKASINA’ KURBAN GİTTİ

‘Alain Delon öldü’ haberi öyle hızlı yayıldı ve öyle büyük bir üzüntüye neden oldu ki, başlarda kimse haberin kaynağını sorgulamadı bile. Hatta oyuncunun, ötanazi istediğini iddialarından kısa bir süre sonra bu kez de “öldü” haberleriyle gündeme gelmesi  “sözünü tutmak” olarak değerlendirildi ve övgüler aldı. Oysa Alain Delon ölmemişti, sadece birçok ünlünün başına gelen bir sosyal medya “şakasına” kurban gitmişti. Yani “sosyal medya” tarafından “öldürülmüştü.”

OĞLU TEPKİ GÖSTERDİ

Bu durumu gözler önüne seren de Alain Delon’un oğlu Alain Fabien Delon’un sosyal medya paylaşımı oldu. Babasının ölmediğini belirten Alain Fabien Delon, bu ölüm haberinin gerçeği yansıtmadığını belirterek hem bu haberi hem de daha önce çıkan ötenazi haberini yayanların “gazeteciliğine dair” ağır eleştirilerde bulundu.

‘BAĞLAMININ DIŞINA ÇIKARILMIŞ BİR CÜMLE NEDEN OLDU’

Alain Delon’un 28 yaşındaki oğlu, usta oyuncu ile ilgili ortaya atılan ötanazi haberlerini de yalanladı. Instagram sayfasında paylaştığı mesajında şunları yazdı Alain Fabien Delon: İki haftadır “sözde” dergilerde ve sosyal medya paylaşımlarıma yapılan yorumlarda babamın ötanazi ile hayatına son vermek istediğine dair haberler okuyorum. Bu doğru değil. Bütün bunlara bağlamının dışına çıkarılmış bir cümle neden oldu.”

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.