kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5195
EURO
34,7843
STERLIN
40,3363
BITCOIN
$64.157
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Paris Hilton göz kamaştırıcı bir düğünle dünyaevine girdi

Paris Hilton göz kamaştırıcı bir düğünle dünyaevine girdi
12.11.2021
0
A+
A-

Üç gece sürecek olan kutlama, resepsiyonla başladı. Cuma günü Santa Monica İskelesi’nde bir karnaval ile devam edip ve cumartesi sona erecek.

40 yaşındaki otel varisi, düğünden hemen önce birkaç kıyafet değişikliği yaptığını söylemişti.

Hilton’un nedimeleri; Halle Hammond, Tessa Gräfin von Walderdorff (Paris’in erkek kardeşi Barron Hilton II’nin karısı), Kim Richard’ın kızı Whitney Davis ve Kyle Richards’ın kızı Farrah Aldjufrie Alice + Olivia’dan özel pembe tasarım elbiseler giydiler.

İlişkilerini ilk olarak Nisan 2020’de teyit eden çift, şubat ayında nişanlanmıştı. Reum, Hilton ile bir yıllık beraberliklerinin ardından evlenme teklifini bir adada gerçekleştirdi ve Jean Dousset tarafından tasarlanan zümrüt kesim bir pırlanta yüzük hediye etti.

Hilton, ocak ayında Reum ile olan ilişkisini açıkladı ve Mara Schiavocampo’ya The Trend Reporter with Mara podcast’inde şunları söyledi: “O benim hayalimdeki adam… Her zaman düğünümüzü ve bebeğimizin isimlerini planlamaktan bahsediyoruz. Hayatımın bir sonraki adımına geçmek için gerçekten heyecanlıyım ve sonunda gerçek bir hayata sahip gibiyim.”

Hilton, sosyal medyadan da düğün hazırlığı ile ilgili sık sık paylaşımlar yaptı.

ESKİ İLİŞKİLERİNİ UNUTTURDU

Hilton, Reum ile tanışmadan önce, geçen eylül ayında People ile yaptığı bir röportajda geçmiş ilişkilerinde kimsenin yapmaması gereken şeylere katlandığını itiraf etmişti. Hilton, Utah’daki Provo Canyon yatılı okulunda gençken yaşadığı iddia edilen acı verici duygusal ve fiziksel istismardan da bahsetti. Bu olayın daha sonra sağlıksız ilişkilerini hızlandırdığını da iddia etti.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.