kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5756
EURO
34,8857
STERLIN
40,5740
BITCOIN
$66.667
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

ABT School olarak tüm Türkçe konuşan topluma yönelik bir egitim başlattık

ABT School olarak tüm Türkçe konuşan topluma yönelik bir egitim başlattık
14.07.2021
0
A+
A-

İngiltere de Botox ve Filler gibi estetik konusunda popülar olan tedavileri saglamak icin Doktor olmak mı gerekiyor? Elbette HayırABT School olarak tüm Türkçe konuşan topluma yönelik bir egitim başlattık, Doktor veya güzellik uzmaniı olmasalar dahi kendilerini kısa sürede bu konuda egitip, İngiltere tarafından kabul gören sertifika programı ile resmilestiriyoruz.

İngiltere Sağlık Eğtimi Konseyi (Health Education England-HEE) normlarına uygun bir formatta verilen kursun müfredatı da, yine bütünüyle HEE yönergesine uygun hazırlandı. Kursun sertifikasyonu ise, Birleşik Krallık’ta akredite bir eğitim kurumu olan ABT School tarafından gerçekleştiriliyor.
Kurs sonunda, katılımcı guzellik uzmanlarina,hekimlere, Botulinum Toksin ve Dermal Dolgu uygulamaları konusunda “Level/Seviye sertifikalari veriliyor.

İngiliz, Türk veya bir başka ülkeden katılacak olan bütün hekimlere,guzellik uzmanlarina veya bu konuda egitim alip meslek sahibi olmak isteyenlere açık olan eğitim, teorik ve uygulamalı bölümlerden oluşuyor.

Teorik eğitimler bütün katılımcılara online kitapcik halinde yollanirken, uygulamalar küçük gruplar halinde yapılıyor. Uygulamalı bölümde  Türkçe anlatim mevcuttur.
Kapsamlı Eğitim & Zengin İçerik

Üç gün boyunca devam eden eğitim, toplamda 18-20 saatlik bir zaman diliminde gerçekleştiriliyor.
Egitim hakkinda bilgi edinmek isterseniz info@abtschool.co.uk veya 07740793299 nolu telefon numarasindan iletisime gecebilirsiniz.
Farklı günlerde yapılan sertifika eğitimleri, Abt School katılımcılarına özel yeniden tasarlandı. Bu sayede, “Botulinum Toksin & Dermal Dolgu” eğitimine katılan hekimler, guzellik uzmanlari veya bu meslege giris yapmak isteyenler icin Botulinum Toksin Başlangıç, Dermal Dolgu Başlangıç eğitimlerini tamamlamış oluyor.

“Bu Kurs Bu Fiyata? Hem de Ingiltere de…”

Şaşırmakta haklısınız. Gerek eğitmenlerimiz, gerek tercümanımız, gerekse eğitim mekânlarıyla yaptığımız sayısız görüşme ve detaylı çalışmadan sonra, böylesine avantajlı bir fiyatla karşınıza çıkabildiğimiz için gerçekten mutluyuz.
Kredi kartlarıyla ödeme  veya interest free laybuy taksitli odeme seceneklerimiz mevcuttur.

Eğitimle ilgili detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için lütfen tıklayınız. www.abtschool.co.uk

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.