kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5002
EURO
34,5885
STERLIN
40,4792
BITCOIN
$62.761
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Çarşamba Hafif yağmur
13°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cuma Parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Meghan Markle İngiltere’yi terk etmek istiyor

Meghan Markle İngiltere’yi terk etmek istiyor
07.06.2019
0
A+
A-

Prens Harry ve eşi Meghan Markle, hem ABD Başkanı Donald Trump için verilen yemeğe katılmadı hem de İngiltere’den taşınmayı düşünüyor.

Meghan Markle’ın kraliyet ailesine girmesinden kısa süre sonra bir diğer düşes Kate Middleton ile tartışması, büyük olay olmuştu. Markle, saraya girdiği an Kate Middleton ile tartışmaya başladı. Çalışanlara karşı tutumu, personelin istifa etmesine sebep olan davranışları ve daha fazlası, ailenin dinamiklerine uygun değildi. Zira o çalışanlar, yıllardır oradaydı. Köklü bir geleneğin temsilcisi ve hatta parçasıydılar.

Meghan Markle ‘kural tanımama’ huyunu, eşi Prens Harry’nin hayatına müdahale ederek, çocuğu Archie’nin doğumu sürecinde ‘sıra dışı’ kararlar alarak devam ettirdi.

Markle, hiç değilse sarayın yaşam tarzını anladığı andan itibaren uygun davranmalıydı. O ise, savaşarak kendine alan yaratmayı seçti. Farklı bir ortamdan gelmeyi, “Ben farklıyım ve benim dediğim olacak” deme fırsatı yaratması için elinde tuttu.

İş, kılıçların daha sert çekilmesine kadar gitti ve Archie’nin doğumu, ortamı sakinleştirmedi.

Son olarak duyduğumuz şey ise, İngiltere’ye bir ziyaret gerçekleştiren ABD Başkanı Donald Trump adına Kraliçe tarafından verilen yemeğe Harry ve Meghan’ın katılmaması oldu.

Sarsıcı, kural yıkıcı, şaşırtıcı ve işin açıkçası ‘fazla ileri gidilen’ bir hamle bu.

Donald Trump’ın hakkında ‘edepsiz’ dediği Meghan Markle’ın bu açıklamaya tepki göstermesi normal ama protokolü yerle bir etmek?

Öte yandan, ortaya atılan bir diğer iddia ise, saraydaki gerginliğin ne boyutta olduğunu ortaya koyuyor: Prens Harry ve Meghan Markle, İngiltere’den taşınmak istiyormuş!

Hem Kraliçe’yle hem de Kate ile arası bozuk olan Meghan için yolun nereye gideceği, bu taşınmanın gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ve bunu tam olarak neden istediği belli değil.

Fakat elbette, İngiltere’de herkes bu ‘iki asi’yi konuşuyor.

Meghan Markle ve Prens Harry’nin ‘maceralı’ başlayan ilişkilerinin dünya gözü önünde yaşanan kısmı çok fırtınalı geçiyor.

Sarayın kurallarından ve prensiplerinden gün geçtikçe uzaklaşan çiftin ne karar alıp neler yapacağını birlikte göreceğiz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.