kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5996
EURO
34,7963
STERLIN
40,6248
BITCOIN
$64.580
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Şok: Adriana Lima ile Türk yazar aşk yaşıyor

Türkiye bir kaç gündür Adriana Lima’nın yeni aşkı Türk yazar Metin Hara’yı konuşuyor.

Şok: Adriana Lima ile Türk yazar aşk yaşıyor
11.07.2017
0
A+
A-

Türkiye bir kaç gündür Adriana Lima’nın yeni aşkı Türk yazar Metin Hara’yı konuşuyor. Medya da ismini çok fazla duymadığımız genç yazar Metin Hara ismi uzun süre adını tüm dünya magazin gündemini meşgul edecek görünüyor.

Peki, Metin Hara Kimdir?

14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji’ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurt dışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.

 

Bu aşk nasıl başladı?

Metin Hara’nın bir kitap tanıtımı sırasında etkinliğe katılan Adriana Lima, genç yazarımız ile sohbet ediyor ve bu sohbet sırasında ikilinin yakınlaştığı ve Metin Hara’nın kendisine imzalı bir kitabını hediye ettiği biliniyor. Yoğun bir şekilde magazin basınında ve sosyal medya da yer alan olay sonrasında Metin Hara sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Adriana ile Haziran ayında İstanbul’da tanıştık. Keyifli bir sohbetin devamında kitabımı hediye ettim. Bu dönemde hep iletişimde kaldık ve birbirimize karşı bir şeyler hissetiğimizin farkına vardık. İkimiz de henüz birbirimizi tanıma aşamasındayız. Değerli basınımızın konu ile ilgili merakına sonsuz saygı göstermekle beraber aynı saygıyı karşılıklı olarak yolculuğumuzun bu başlangıç sürecinde de görmeyi arzu ediyoruz.”

Bodrum’da ikili birlikte tatil yaptı.

Tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesine gelen Adriana Lima ve sevgilisi Metin Hara, Bodrum trafiğinde tam anlamıyla kabus estirdi. Adriana Lima,  yaklaşık 2 saat Bodrum sokaklarında basın mensuplarını peşinden koşturdu, araya giren iki araç basın mensuplarının otomobillerine çarptı.

Adriana Lima daha önce de bozkurt işareti yapmıştı. 

Türklere olan yakınlığı ile bilinen Adriana Lima, daha önce de Türk gym antrenörü ile birlikte samimi pozlar vermiş ve hatta antrenörünün isteği üzerine bozkurt işareti yapan Lima ve antrenörü bir anda Türk basınında önemli yer bulmuştu.

Sosyal medya da birbirinden ilginç yorumlar geldi.

Bir anda tüm dünya ve Türkiye’de trend topic olan bu aşk ile ilgili twitter üzerinden birbirinden komik tweetler gelmeye başladı. Bunlardan en ilginç olanları sizler için topladık.

Bakalım bu aşk haberi ile ilgili gelecek günlerde Metin Hara ve Adriana Lima hakkında ne gibi gelişmeler olacak. Bizde sizler gibi merakla bekliyoruz.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.