kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5939
EURO
34,7885
STERLIN
40,3109
BITCOIN
$66.066
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Çarşamba Parçalı bulutlu
12°C
Perşembe Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Cumartesi parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Dünyaca ünlü müzisyen Kölsch, St. Hilarion Kalesi’nde konser verecek

Dünyaca ünlü müzisyen Kölsch, St. Hilarion Kalesi’nde konser verecek
28.05.2021
0
A+
A-

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti sıradışı bir konsere evsahipliği yapacak.

Elektronik müzik konserleri vererek sosyal medya platformlarından yayınlayan Cercle platformu, dünyadaki önemli tarihi, turistik ve kültürel yerlerin tanıtımını yapmayı amaçlıyor.

Özellikle gençlere hitap eden ve sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisi bulunan Cercle, bu kez KKTC’deki St.Hilarion Kalesi’nde konser düzenleyecek.
Tamamen seyircisiz gerçekleşecek ve sosyal medya platformlarından yayınlanacak konser için Danimarkalı ünlü müzisyen Kölsch KKTC’ye gelecek.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanlığı ve yerel paydaşların katkısı ile KKTC’de ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirileceğine dikkat çekiliyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın girişimi ile 2020’de Kapadokya’da balonların üzerinde gün doğumunda gerçekleştirilen Cercle elektronik müzik konserini video ve çeşitli medya platformlarında 10 milyondan fazla kişi izlemişti.
Cercle’ın KKTC’de gerçekleştireceği konserin de, pandemi nedeniyle tüm önlemler alınarak seyircisiz olarak halka ve basına kapalı olarak gerçekleştirileceği vurgulandı.
Konser, 31 Mayıs Pazartesi günü İngiltere saati 19.00’da canlı olarak Facebook, Twitch ve Oculus’tan izlenebilecek ve konser kayıtları daha sonra Youtube’a yüklenecek.
St.Hilarion Kalesi’ndeki konserin de sosyal ve dijital medya platformlarında milyonlarca izleyiciye ulaşması bekleniyor

Etkinliğe katkı koyacak olan Cyprus Paradise direktörü Muhammet Yaşara, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

”Milyonlarca takipçisi bulunan CERCLE’ı, KKTC’deki St.Hilarion Kalesi’nde konser düzenleyecek olamsından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Başta Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Turizm ve Çevre Bakanlığı, KKTC Türkiye Büyükelçiliği ekipleri, kordinasyonu sonuna kadar büyük bir başarı ile sağlayan Avkatımız Arda Bora’ya, misafirleri ağırlayacak olan değerli iş ortağımız LORD PALACE HOTEL ve katkılarını veren herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İngiltere’den adamıza en fazla turisti taşıyan CYPRUS PARADISE ve CYPRUS PREMIER’in de böyle bir organizasyona katkıda bulunmasından büyük bir gurur duymaktayız. İlerleyen dönemlerde de böyle organizasyonlara katıkda bulunmaya devam edeceğiz. Böyle organizasyonlar ülkemizin tanıtımında ve Dünya’da ülke olarak uluslararası alanda insanların kafasına yerleşmenin en öneml yöntemidir.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.