kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
STERLIN
40,9639
BITCOIN
$70.560
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Kader Ateş Covid-19 şüphesiyle karantinaya alındı

Kader Ateş Covid-19 şüphesiyle karantinaya alındı
14.07.2020
0
A+
A-

Kader Ateş

İngiltere ve Kıbrıs genelinde birçok etkinlikte aktif olarak sahne alan şarkıcı Kader Ateş’in COVİD-19 temaslısı olarak önceki ‘gece apar topar’ sahneden alındığı haberleri, KKTC’de paniğe neden oldu.

Kader Ateş’in hafta başı adaya gelen annesinin PCR testinin pozitif çıkması üzerine, sanatçının da karantinaya alındığı öğrenildi, konunun sosyal medyada yayılması üzerine sanatçının sahne aldığı etkinlikler ve restoranların yetkilileri birer birer açıklama yaptı.

Ateş: “Annem ile temas ettiğim için buradayım”

Şarkıcı Kader Ateş, coronavirüs pozitif annesine temaslı olduğu gerekçesiyle karantinaya alındı.

Kader Ateş karantinada olduğu otelde bir video paylaşarak açıklama yaptı, sağlığının yerinde olduğunu söyledi. Ateş, “Merak etmeyin çok şükür iyiyim, annem ile temas ettiğim için buradayım. Annem de çok şükür iyi ve sağlığı yerinde” ifadelerini kullandı.

Türkmenköy Aydın Spor Kulübü:

“Etkinlik alanına hiç gelmedi”

Türkmenköy Aydın Spor Kulübü, “Türkmenköy Tombala Etkinliği”ne katılması planlanan Kader Ateş’in etkinlik alanına hiç gelmediğini belirterek endişeye kapılınmamasını istedi.

Açıklamada, gerekli önlemlerin KKTC Sağlık Bakanlığı ve Beyarmudu Belediyesi tarafından alındığına da yer verildi.

Binatlı Yılmaz Spor Kulübü’nden de açıklama:

“Tombalamızda ve Güzelyurt’ta bulunmadı”

Binatlı Spor Kulübü de aile yakını Covid- 19 pozitif belirtilen Kader Ateş’e  ilişkin açıklama yaptı, söz konusu sanatçının temaslı olduğunun bilinmesinden itibaren kulübün etkinliklerinde de, Güzelyurt’ta da bulunmadığını savundu.

Dub-le Meyhane Taverna:

“Endişelenecek bir durum yok”

Dub-le Meyhane Taverna isimli isimli de sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. Sanatçının sadece tedbir amaçlı karantinaya alındığını kaydeden işletme, endişelenecek bir durum olmadığını gerekli açıklamayı sanatçının yapacağını belirtti.

(Kaynak: YENİDÜZEN)

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.