kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5336
EURO
34,7579
STERLIN
40,5877
BITCOIN
$63.722
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
14°C
LONDRA
14°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
10°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Atlasglobal, Kıbrıs seferlerini azaltıyor

Atlasglobal, Kıbrıs seferlerini azaltıyor
10.04.2018
0
A+
A-

 

Atlasglobal Havayolları, 25 Nisan’dan itibaren KKTC seferlerinde değişikliğe gidiyor.

TAK muhabirinin sorusu üzerine açıklama yapan Atlasglobal KKTC ofisi yetkilisi, sefer iptali olmadığını, belli günlerde değişikliğe gidileceğini ve daha geniş açıklamanın gün içinde Kurumsal İletişim Başkanlığı’nca yapılacağını söyledi.

Atlasglobal’den dün saat 17.42’de acentelerin bilgisayar sistemlerine düşen mesajda, “ikinci bir bildirime kadar 25 Nisan’dan itibaren İstanbul, Adana ve İzmir ile Ercan arasındaki karşılıklı seferlerin iptal edildiği” belirtildi.

Atlasglobal’den 25 Nisan ve sonrası için biletini alan yolculara da telefon mesajları gönderilerek uçuşlarının iptal edildiği bildirildi.

Atlasglobal, acentelere geçtiği bilgilendirme mesajı ile Kıbrıs’a yaptığı tüm uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) sefer düzenleyen havayolu şirketlerinden Atlasglobal, acentelere geçtiği bilgilendirme mesajı ile bu ülkeye yaptığı tüm uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

KKTC’ye İstanbul, Adana ve İzmir’den karşılıklı seferler düzenleyen Atlasglobal, tüm uçuşları durdurdu.

Atlasglobal’den acentalara gönderilen bilgilendirme mesajında; “25 Nisan 2018’den itibaren Kıbrıs uçuşlarını durdurma kararı alındığı” belirtildi.

Atlasglobal‘in Rusya pazarına ağırlık vereceği belirtiliyor.KKTC’ye THY, Anadolu Jet ve Pegasus seferler düzenliyor.

Atlasglobal’in Ercan’dan çekilme kararını duyurmasından sonra bilet fiyatlarında artışlar olacağı öne sürülüyor.

SEYAHAT ACENTELERİ KAYGILI

TAK muhabirinin sorularını yanıtlayan Kıbrıs Türk Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) Başkanı Erkan Kilim, Atlasglobal’in kararını acentelere iletilen mesajlarla öğrendiklerini ve detayları öğrenmek için görüşmeler yaptıklarını söyledi.

Kilim, mesajdaki bilginin, turizme ve ulaşıma çok ciddi olumsuz etkileri olacağı kaygısını ifade ederek şirketten yeni bir açıklama beklediklerini kaydetti.

KKTC’de artan öğrenci ve iş insanı nüfusuyla hava yolu ulaşımının zaten yetersiz olduğuna ve sıkıntılar yaşadıklarına işaret eden Kilim, bilet fiyatlarının daha da yükseleceğini ve makro ekonominin de olumsuz etkileneceğini belirtti.

Kilim, haberin duyulmasıyla otel rezervasyonlarında iptallere gidildiğini, bunun sektör için kötü olduğunu anlattı.

Özel ve devlet ortaklığında bir havayolu şirketi kurulmasının zaruri olduğunu ifade ede KITSAB Başkanı Kilim, çok dikkatli ve profesyonel davranılarak bunun başarılabileceğini söyledi.

KKTC’ye halen Atlasglobal, Türk Hava Yolları, Anadolu Jet ve Pegasus Havayolları tarifeli sefer düzenliyor.

Kaynak: Yeni Düzen

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.