kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$63.489
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı az bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı az bulutlu
Pazar Parçalı az bulutlu
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Çarşamba hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
7°C

Yaz bitmeden Londra’da yapmanız gerekenler

Her daim popülerliğini koruyan Londra’da yapmanız gereken 7 aktivite.

Yaz bitmeden Londra’da yapmanız gerekenler
19.08.2016
0
A+
A-

1

Her daim popülerliğini koruyan Londra’da yapmanız gereken 7 aktivite.

Londra’da yaşıyorsanız ya da yaz bitmeden Londra’ya gelme planınız varsa kaçırmamanız gereken aktiviteleri sizler için derledik.

  1. Bu yıl Kraliçe’nin 90. yaş günü kapsamında 11 Haziran’da şehirde pek çok kutlama ve etkinlik gerçekleşti. Kraliçe’nin doğum günü coşkulu bir şekilde kutlanırken düzenlenen etkinlikler, organizasyon ve sergiler ilgi çekiciydi. O etkinlikleri kaçırdığınız için üzülmeyin. Yaz bitmeden Londra’da kraliçenin kutlama etkinlikleri kapsamında sergiler hala devam ediyor. Kraliçe’nin yaşadığı Buckingham Palace’ta özel odalar dışında pek çok odayı ziyaret edebilirsiniz. Aynı zamanda 23 Temmuz’dan 2 Ekim’e kadar Devlet Yaz Odası da görülebilecek yerler arasında.
  2. Shakespeare’in 400. ölüm yıldönümü kapsamında pek çok oyununu Londra tiyatrolarında izleyebilir, kafe ve açık alanlarda düzenlenen Shakespeare etkinliklerine katılarak tiyatroya doyabilirsiniz.
  3. 3Londra’nın en ünlü galerilerinden biri olan The Saatchi Gallery’nin Exhibitionism sergisinde ünlü rock grubu The Rolling Stones’un pek çok kostümünü, sahne tasarımları ve soyunma odasından objeyi 4 Eylül’e kadar görme şansı elde edebilirsiniz.
  4. Londra ile adeta özdeşleşen ünlü müze Tate Modern’e bu yaz 10 yeni alan eklenerek şehre yeni etkinlik ve sergiler getirilmesi amaçlanıyor. Dolayısıyla yaz boyunca en yeni sanat sergilerini ve müzenin değişen yüzünü ilk görenlerden biri siz olabilirsiniz.
  5. Bu yaz Londra’da eğlencenin tadını doyasıya çıkaracağınız noktalardan biri de Notting Hill Festivali olabilir. 28 Ağustos’ta başlayan bu festival iki gün boyunca sürecek. Renkli dansları, etkinlikler ve pek çok insanın katılımı ile gerçekleşecek bu festival eğlence düşkünlerini buluşturacak.
  6. Great British Beer Festival kapsamında Ağustos ayında düzenlenecek etkinliklerde özel İngiliz biralarının tadına bakabilir ve alanda pek çok etkinliğe katılabilirsiniz.
  7. Rio Olimpiyatları her ne kadar Brezilya’da yapılsa da Londra’da da gerek sokaklarda gerekse Londra Köprüsü üzerinde pek çok ışık gösterisi ve şov gerçekleşiyor. Ağustos ayı boyunca şehirde çeşitli Rio temalı etkinliklerle eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.