kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4832
EURO
34,9902
STERLIN
40,7217
BITCOIN
$64.517
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Kate Middleton Sarayın başını çok ağrıttı

İngiliz kraliyet ailesinin halk tarafından en çok sevilen üyesi Kate Middleton da meğer göründüğü gibi değilmiş.

Kate Middleton Sarayın başını çok ağrıttı
30.07.2016
0
A+
A-

1

İngiliz kraliyet ailesinin halk tarafından en çok sevilen üyesi Kate Middleton da meğer göründüğü gibi değilmiş. İnternetteki radar adlı site Cambridge Düşesi Middleton’ın yarattığı ve Kraliçe 2. Elizabeth’i uykusuz bırakan büyük ve küçük çaplı skandalları derledi. Tüm bunlar Prens William ime evlenerek geleceğin kraliçesi unvanı olmaya hak kazanan Kate Middleton ile ilgili bugüne kadar fazla bilinmeyen gerçekleri de ortaya çıkardı.

Kate Middleton. 2012 yılında kocası Prens William ile birlikte çıktığı tatilde üstsüz biçimde objektiflere takıldı. Çekilen o görüntülerin yayınlanması İngiltere’de engellense de tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından görüldü.

Elbette bu fotoğrafları gören Kraliçe Elizabeth büyük bir dehşete kapıldı. Saray, daha bu şokun etkisini tam olarak atlatamamışken bu kez de Kate Middleton’ın bu kez bikinisinin altını giymediği bir sırada çekilen pozları ortaya çıktı. Saray, yine bu görüntülerin yayınlanmaması için büyük bir çaba sarf etti. Tüm bunlar da Kraliçe 2. Elizabeth için uykusuz gecelerinin ikiye katlanması demekti.

3

Kate Middleton, genellikle katıldığı etkinliklerde bir giydiği kıyafeti bir süre sonra tekrar giyiyor. İlk bakışta tutumlu olarak nitelendirilse de onun da Buckingham Sarayı’nı dehşete sürükleyen harcamaları da var.

Örneğin kocası ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı Kensington Sarayı’nın tadilatı için 5.9 milyon dolar harcadı.

5

Kraliçe, Prens William ile Kate Middleton’a kır evi Anmer Hall’u hediye etti. Ancak çift, buranın restorasyonu için de 2 milyon dolar harcadı. Bu harcamanın bir kısmı evin bahçesine eklenen tenis kortu için yapıldı.

Kate Middleton’ın Saray’ı rahatsız eden başka özellikleri de vardı: Örneğin aksanı. Bu yüzden Prens William ile evlenmeden önce konuşma koçu Anthony Gordon Lennox’dan özel dersler aldı.

Middleton ve Prens William bir keresinde Kensington Sarayı’ndan Anmar Hall kır evine gitmek için kiraladıkları bir helikopter için 10 milyon dolar harcadı. Bu durum bir dönem İngiltere’de bazı kesimleri kızdırmıştı.

Kate Middleton ne yaparsa yapsın Saray’da bazı kişiler tarafından evlilik sayesinde toplumsal statü basamaklarını tırmanan sıradan bir genç kadın olarak görülmekten kurtulamıyor.

Böyle düşünenlerin başında da Kraliçe geliyor elbette. Öyle ki torunu Prens William’ın; halktan bir kız olan karısıyla arasındaki mesafeyi korumak için yeni protokol kuralları bile yarattı. Kate Middleton’a doğuştan prenses olanlarla arasındaki farkı her zaman hatırlatan kurallar bunlar. Kraliçe’nin torunları Prenses Beatrice ve Prenses Eugenie’nin yanında bile Kate Middleton’ın uyması gereken protokol kuralları var.

Kate Middleton birkaç yıl önce çıktığı resmi gezilerde seçtiği kıyafetler yüzünden zor anlar yaşamıştı. Rüzgarın azizliğine uğrayan etekleri özellikle Saray’ın huzurunu kaçırdı. Middleton elbise seçiminde bile orta sınıf geçmişinin alışkanlıklarını takip etmekle suçlandı. Bu küçük çaplı elbise skandallarının ardından özellikle resmi görevlerde giyeceği kıyafetlere Kraliçe el attı. Middleton’ın giyeceği tarz ve etek boyları yeniden belirlendi. Gardrobunun seçiminde Kraliçe’nin görevlendirdiği bir danışman yer almaya başladı.

6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.