kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5327
EURO
34,9418
STERLIN
40,7476
BITCOIN
$64.612
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
11°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
17°C

Milli Takım Kaptanı belediye başkanı adayı olacak

Sol Campbell, 2016 Mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkent Londra’nın belediye başkanı olmak için aday adayı oldu.

Milli Takım Kaptanı belediye başkanı adayı olacak

 

40 yaşında bulunan Sol Champbell, Muhafazakar Parti'nin adayı  olarak seçime girmek istiyor.

40 yaşında bulunan Sol Champbell, Muhafazakar Parti’nin adayı olarak seçime girmek istiy

İngiltere Milli Futbol Takımı’nın eski kaptanı Sol Campbell, 2016 Mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkent Londra’nın belediye başkanı olmak için aday adayı oldu.

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham, Arsenal, Portsmouth ve Newcastle United’da forma giyen ve 4 yıl önce aktif futbol hayatını noktalayan 40 yaşındaki Campbell, Muhafazakar Parti’nin adayı olabilmek için yarışacak.

Sol Champbell, İngiliz Milli Takımı'nın yanısıra, Arsenal, Tottenham, Porstmouth ve Newcastle United formalarını giymişti.

Sol Champbell, İngiliz Milli Takımı’nın yanısıra, Arsenal, Tottenham, Porstmouth ve Newcastle United formalarını giymişti.

İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Londra’yı herkes için değiştirmek istediğini belirten Campbell, “Önde gitmeyeceğimi biliyorum. Ortaya yeni bir şey koyacağım. Bu benim için yeni bir yol. Yapmam gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. İşçi sınıfından geliyorum. Benim için hiçbirşey kolay olmadı, çok çalıştım. Şimdi öğrendiklerimi, kazandıklarımı geri verme zamanı” ifadelerini kullandı.

Muhafazakar Parti’den yapılan açıklamada ise “Sol Campbell gibi kişilerin adaylığını koymasından ve Londra’nın geleceğiyle ilgili söz hakkı sahibi olmak istemesinden memnuniyet duyuyoruz. Burada söz konusu Londra’nın geleceğidir” denildi.

Campbell’ın yanı sıra işadamı Ivan Massow, Londra Belediye Başkan Yardımcısı Stephen Greenhalgh ve Londra Belediye Meclis Üyesi Andrew Boff da Muhafazakar Parti’den aday adayı oldu. Londra Belediye Başkanlığı görevini, 2 dönemdir Türk kökeniyle de bilinen Muhafazakar Partili Boris Johnson yürütüyor.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.