kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3234
EURO
35,0716
STERLIN
40,9660
BITCOIN
$70.672
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Enfield North ‘yine Joan Ryan’ dedi

Londra’da seçimlerin en çekişmeleri bölgelerden Enfield North’da Joan Ryan, yeniden milletvekili seçilerek eski görevine döndü.

Enfield North ‘yine Joan Ryan’ dedi
08.05.2015
0
A+
A-
Londra’da seçimlerin en çekişmeleri bölgelerden Enfield North’da Joan Ryan, yeniden milletvekili seçilerek eski görevine döndü.
Enfield North Joan Ryan

Joan Ryan, zafer konuşmasını “geri dönmek çok güzel” sözleriyle açtı

13 sene milletvekilliği yaptıktan sonra 2010 seçimlerinde Muhafazakâr Nick de Bois’ya yenilerek sandalyesini kaybeden Ryan, bu sefer aynı rakibine 1086 oy fark atarak parlamentoda bölgeyi yeniden temsil etmeye hak kazandı.

Toplumumuzun yoğun olarak yaşadığı bir seçim bölgesi olan Enfield North’tan zaferle çıkan Ryan, kendisini destekleyen Türkçe konuşan seçmenlere teşekkür etti.

RYAN: ‘HER NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR’

Londra Gazete’ye konuşan Joan Ryan, şu ifadeleri kullandı: “Kapı kapı dolaştığımda Türk aileler ve Türk toplumun desteğini gördüm ve o zaman bu kampanyayı kazanabileceğimi düşünmüştüm. Gerçekten de öyle oldu. Onlara her ne kadar teşekkür etsem azdır.

Enfield North

Enfield North seçim sonuçlarını Enfield Belediye Başkanı Ali Bakır açıkladı

“Bütün toplumlardan destek topladığımı düşünüyorum ve bundan böyle Enfield North’ta herkes için çalışacağım. Ancak Türk toplumuyla yakın bir ilişkim var, her zaman sıcak ve destekleyici bir bağ oldu aramızda ve gelecekte onlarla beraber çalışmayı hevesle bekliyorum.”

YAKINDA KIBRIS’A GİDECEK

Enfield North Nick de Bois

Muhafazakâr aday Nick de Bois, ikinci dönem kazanamadı

Yeni seçilen Kuzey Kıbrıs Başkanı Mustafa Akıncı’yı yakın zamanda ziyaret edeceği ifade Ryan, önümüzdeki günlerde önceliklerini anlatacağını söyledi

20 bin 172 oy toplayan Ryan’a karşı Muhafazakâr aday Nick de Bois 19 bin 86 oy kazanarak ikinci dönem milletvekili olamadı.

Sonuçların açıklanmasından sonra konuşan de Bois, Enfield North’u son beş sene boyunca temsil etmekten gurur duyduğunu söyledi.

DE BOIS: BIÇAK KANUNUNDAN GURUR DUYUYORUM

De Bois, konuşmasına şöyle devam etti: “Son beş sene içerisinde insanların hayatını ciddi bir şekilde değiştiren düzenlemeler getirmiş olmaktan özellikle gurur duyuyorum.

“Milletvekili seçildiğim 2010 senesinde genç insanların bıçaklarla birbirlerini öldürme trajedisiyle karşı karşıyaydık.

“Enfield’da yürüttüğümüz ve gazetelerin de desteklediği kampanya sayesinde iki defa bıçak taşırken yakalanan insanlara zorunlu hapis cezası getiren ‘Enfield Kanunu’ndan her zaman gurur duyacağım.”

Toplam 7 adayın yarıştığı Enfield North’ta İşçi ve Muhafazakar partileri üçüncü sırada UKIP aday Deborah Cairns izledi. 4133 toplayan Cairns’i sırasıyla 1303 oy kazanan Yeşiller aday David Flint ve 1059 oyla Liberal Demokrat Cara Jenkinson takip etti.

Son sıralarda ise 207 oy ile Hristiyan İnsanlar İttifakı’ndan Yemi Awolola ve 177 oy kazanan Sendikacı ve Sosyalist Koalisyonu TUSC adayı Joe Simpson yer aldı.

Enfield North Joan Ryan

Joan Ryan, zaferini ailesiyle beraber kutladı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.