kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5691
EURO
34,6848
STERLIN
40,5050
BITCOIN
$61.418
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
8°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

“Son buluşma”yı Kate Middleton ölümsüzleştirmiş

“Son buluşma”yı Kate Middleton ölümsüzleştirmiş
22.04.2023
0
A+
A-
Belki de İngiliz kraliyet ailesinin gelini Kate Middleton da bu pozu çekerken aklından böyle bir düşünce, birkaç saniyeliğine de olsa geçmiştir. O sırada 96 yaşında olan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth tam ortada. Torunlarından bazıları hatta torunlarının çocukları etrafında, dört bir yanında. Ailenin en büyüğü ve o ailenin devamlılığını sağlayacak en küçükler… Yani yeni nesiller. Bir başka deyişle Kraliçe 2. Elizabeth’in geniş ailesinin üyeleriyle son buluşmalarından birinin anısı.

YAŞASAYDI 21 NiSAN’DA 97 YAŞINA GİRECEKTİ

İşte böyle bir fotoğraf ilk kez gün yüzüne çıktı. Eğer yaşasaydı 21 Nisan’da 97 yaşına girecek olan Kraliçe 2. Elizabeth, bu yıl doğum gününü kutlayamadı. Ama ailesi onu unutmadı. Kraliçe’nin 97’inci doğum gününde en duygusal poz da Galler Prensi William ile Galler Prensesi Catherine’in Instagram sayfasında paylaşıldı.

O pozun bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise Kraliçe’nin hayatının son haftalarında, yani geçen yıl ağustos ayında büyük bir aile buluşması sırasında çekilmiş olması. Kameranın arkasında, fotoğrafçılığa olan merakıyla bilinen, üç çocuğunun önemli günlerinde de onları kendi objektifinden görüntüleyen Kate Middleton vardı gene.

O KAREDE KİMLER YOK Kİ!

Kate ile William’ın resmi sayfasından yapılan paylaşımda, eğer yaşasaydı 2. Elizabeth’in 97 yaşına gireceği belirtildi. Bir de o karenin geçen yıl ağustos ayında İskoçya’daki Balmoral Şatosu’nda çekildiği. Artık “tarihi poz” olarak anılan o fotoğrafta kimler yok ki?

Kraliçe’nin hemen sol yanında oturan kırmızı elbiseli küçük kız, tek kızı Anne’in oğlu Peter Phillips ile eski eşi Autumn’un kızı Savannah. Sağ yanında ise Kraliçe’nin kızı Anne’den dünyaya gelen diğer torunu Zara Tindall ile Mike Tindall’ın büyük kızı Mia ile en küçüğü Lucas yer alıyor. 2. Elizabeth’in oturduğu koltuğun arkasında Kate’in objektifine gülümseyenler ise William ile Kate’in en küçük çocuğu Louis, onun hemen yanında Kraliçe’nin torunu Peter Phillips’in küçük kızı Isla, Prenses Charlotte, Prens George ve onun da yanında Zara Tindall’ın ortanca çocuğu Lena. Bütün bu çocuklar, Elizabeth’in torunlarının çocukları.

Elizabeth’in, hastalığının etkisiyle yorgun göründüğü o karede en arkada duranlar ise küçük oğlu Edward ile karısı Sophie’nin çocukları Louise ile James. Bu pozda, belki de ailenin genç kuşakları, büyük büyük annelerinin kısa bir süre sonra hayata veda edeceğinden habersiz, Kate Middleton’ın objektifine gülümsüyorlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.