kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3372
EURO
35,0918
STERLIN
41,0605
BITCOIN
$70.532
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Prens Harry’nin bekaret açıklaması gündem olmuştu: Cinsel ilişkiye girdiği kadın ortaya çıktı

Prens Harry’nin bekaret açıklaması gündem olmuştu: Cinsel ilişkiye girdiği kadın ortaya çıktı
06.02.2023
0
A+
A-

İngiliz kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra geçen aylarda piyasaya çıkan “Yedek” isimli kitabıyla saraydan birçok bilgiyi sızdıran Prens Harry’nin bekaretini kaybettiğini anlattığı bölümler infial yaratmıştı… Harry’nin hayatında ilk kez cinsel ilişkiye girdiği kadın ortaya çıktı.

Oyuncu Meghan Markle ile evlendikten bir süre sonra kraliyet ailesinden olaylı bir şekilde ayrılan ve ABD’de yaşamaya başlayan Sussex Dükü unvanına sahip Prens Harry’nin geçen aylarda piyasaya sürdüğü kitabı Spare (Türkçesi Yedek) uluslararası kamuoyunda büyük ilgi uyandırmıştı. Afganistan’da 25 kişiyi öldürmesinden, babasıyla ilişkisine kadar birçok konuyu anlatan Prens Harry’nin bekaretini kaybetme hikayesi de uluslararası kamuoyunda gündem olmuştu. Harry, yaşça kendisinden büyük bir kadınla tarla benzeri bir alanda cinsel ilişkiye girdiğini söylemişti. Kadının kimliği açıklanmazken bugün ise İngiliz The Sun gazetesi o kadının kim olduğunu ortaya çıkardı. İngiltere’nin en çok okunan bulvar gazetelerinden biri olan The Sun’a konuşan Sasha Walpole, Prens Harry ile 2001’de cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti.

O dönemde Prens olan Charles’ın evinde görevli olarak çalışan Walpole, 19 yaşındayken Prens Harry ile “hızlı bir seks” yaptıklarını söyledi. Harry’den 2 yaş büyük olan ve şu an 40 yaşında olan Walpole cinsel ilişkinin detaylarını da kamuoyu ile paylaştı.

Walpole, “İki arkadaş arasında kısa bir ilişki oldu. Olay bir barın arkasındaki açıklık alanda oldu. Benim doğum günümü kutluyorduk ve tekila, likör, sambuca içtik ve dışarıda sigara içiyorduk” ifadesini kullandı. Bir çiti atlayarak açıklık alana giden ve hiç konuşmadan cinsel ilişkiye girdiklerini söyleyen Walpole, cinsel ilişkinin çok kısa sürdüğünü söyledi. Walpole, “İşimiz bittikten sonra farklı yollardan mekana geri geldik. Sadece birkaç dakika ortadan kaybolmasına rağmen korumaları Harry’i arıyordu bile” dedi.

O dönemde Harry’nin bakir olduğunu bilmediğini söyleyen Walpole, “Onun daha önce ilişkiye girmediğini bilmiyordum. Tabii o dönemde bir kız arkadaşı da yoktu” dedi. Walpole Harry ile çok iyi arkadaş olduklarını da söyledi.

21 BOYUNCA SAKLAMIŞTIM

Harry kitabında, “Benden yaşça büyük bir kadınla ilişkiye girdim. Kendisi atları çok seviyordu ve bana bir at gibi muamele etmişti. Hızlı bir cinsel ilişki sonrasında popoma tokat atıp beni yollamıştı” ifadesini kullanmıştı.

The Sun’a konuşan ve şu an iki çocuğu olan Walpole, “Sonuçta sarhoştuk ve bir tarlada seks yaptık. Çok da şaşalı bir şey olmayacağı belliydi. O günden beri Harry’i görmedim ve bu ilişkiyi de bir sır olarak saklayacaktım. 21 yıl boyunca bunu sakladım ve kimseye söylemedim. Kitapta bunun yazacağını bana kimse söylemedi” yorumunu yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.