kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5916
EURO
34,8605
STERLIN
40,6330
BITCOIN
$64.259
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C

Londra’da yaşanacak en kötü bölge Barking & Dagenham

Londra’da yaşanacak en kötü bölge Barking & Dagenham
09.01.2023
0
A+
A-

Bu Londra ilçesi, tesislerin eksikliğinden, ulaşım bağlantılarına olan mesafeden ve sınırlı açık alandan şikayet eden eleştirmenlerle en düşük puan aldı.

Londra’da yaşanacak en kötü yer belli oldu. Emlak incelemeleri web sitesi HomeViews’e göre başkentin en düşük puan alan ilçesi Barking & Dagenham’dır.

İlçe, Londra’daki herhangi bir yerden önemli ölçüde daha düşük olan 3,82’lik bir ortalama konum derecesine sahiptir. İncelemeler, olanakların eksikliğinden, ulaşım bağlantılarına olan mesafeden ve sınırlı açık alandan şikayet etti.

Bir yorumcu şunları söyledi: “Yakınlarda yalnızca bir dükkan ve geri kalanına 10 dakika. Barking şehir merkezine giden otobüse 10 dakika boyunca binmelisiniz. Yine de iyi ulaşım bağlantıları değil.”

Bir başkası şöyle yazdı: “Yalnızca bir marketimiz ve bir eczanemiz var. Zevk için çok sınırlı açık alan alanı. Otopark mevcudiyeti de çok sınırlıdır ve özellikle hafta sonları apartman bloğumuzun etrafında oldukça fazla mahalle gürültüsü var.

Üçüncüsü şu yorumu yaptı: “Bölge güvenli ve güvenli, yakın zamanda suç sorunu yok. Can sıkıcı olan istasyona varmak için 20 dakika yürümemiz gerekiyor.”

Ancak Barking & Dagenham’ın yapacak çok şeyi var. İlçenin ortalama ev fiyatı 404.562 £ olup, bu genel olarak Londra ortalamasının önemli ölçüde altındadır. Bölgede konut fiyatlarının artması, büyümeye işaret ediyor. Barking Riverside’da bölgeye yepyeni evler, okullar ve olanaklar getirmek için geniş kapsamlı planlarla birlikte büyük bir yeni gelişme devam ediyor.

Eleştirmenlerin şikayetlerine rağmen, Barking & Dagenham, geniş Central Park, Eastbrookend Country Park ve The Chase Nature Reserve dahil olmak üzere birçok parka ve yeşil alana sahiptir.İlçe ayrıca Elizabeth hattı için Chadwell Heath, Barking ve Barking Riverside’daki Yerüstü istasyonları, birkaç District hat istasyonu ve Uber Boat ile iyi bağlantılara sahiptir.

HomeView’ün verileri, Londra’da mevcut konutlarda ve yeni inşa edilen sitelerde oturanların 17.000’den fazla doğrulanmış incelemesinden geliyor. HomeViews raporunu buradan inceleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.