kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3190
EURO
35,0421
STERLIN
40,9357
BITCOIN
$70.632
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Orta şiddetli yağmur
14°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C

Stoke Newington’da dehşet yaşandı

Stoke Newington’da dehşet yaşandı
22.12.2022
0
A+
A-

Stoke Newington’da dört çocuk annesi hamile bir kadın dehşet bir şekilde evinde makasla bıçaklanarak öldürüldü. 28 yaşındaki Ailish Walsh, 15 Aralık günü saat 22.20’de Rectory Road’da olay yerine çağrıldıktan sonra yatak odasında 40 delik yarasıyla bulundu.

22 haftalık hamile olan Ailish’in bilinci yerinde değildi ve olay yerine sağlık görevlileri gelmeden önce gelen babası tarafından tutuluyordu. 37 yaşındaki partneri Liam Taylor cinayetle suçlandı ve gözaltına alındı.

21 Aralık Çarşamba günü Old Bailey’de yapılan bir duruşmada, kovuşturmayı yürüten Jane Osborne KC şunları söyledi: “15 Aralık’ta, saat 22:00’den kısa bir süre sonra, polis ve sağlık görevlileri Rectory Road’daki Viktorya döneminden dönüştürülmüş bir evin en üst katına çağrıldı. Ailish Walsh dairenin yatak odasındaydı, babası olay yerine çoktan gelmişti ve onu tutuyordu. Kanlar içindeydi ve bilinci kapalıydı.”

“Çok sayıda bıçak yarası aldığı açıktı ve yakınlarda cinayet silahı olduğuna inanılan kanlı bir makas vardı. Yakınlarda kanlı dambıllar da bulundu.” Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen saat 23.02 sıralarında olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi.

“Olağanüstü derecede acımasız” bir saldırı olarak tanımlanan otopsi, olay yerinde bulunan makasla açıldığı düşünülen 40’tan fazla delik de dahil olmak üzere kapsamlı yaralar buldu.”

Taylor, ertesi gün Hornsey’deki adresinde tutuklandı ve onu öldürmekle suçlandı. HMP Pentonville cezaevi’nden video bağlantısı aracılığıyla ortaya çıktı, gözaltına alındı ve daha sonra 8 Mart’ta bir savunma duruşması için Old Bailey mahkemesinde olacak.

O zamandan beri Ailish’in arkadaşları tarafından cenazesi için para toplamak ve cesedini memleketi İrlanda’ya geri götürmek için bir GoFundMe yardım kampanyası organize edildi. Organizatör Teresa Cannon şunları yazdı: “O 28 yaşında, 4 küçük çocuğu ve yolda küçük bir kızı olan güzel, harika bir genç kadındı.”

“Ailish’in cenaze masrafları konusunda aileye yardım etmek ve Ailish’i İrlanda’ya geri götürüp onu defnetmek için elimizden geldiğince çok para toplamaya çalışmak istiyorum.”

Dedektif Başmüfettiş Mark Rogers yaptığı açıklamada, “Bu hayal edilemeyecek kadar zor zamanda düşüncelerim kurbanın ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte. Onlara ve toplumlarında olanlar karşısında şok olacak bölge sakinlerine güvence vermek istiyorum, ne olduğunu tespit etmek için çok çalışıyoruz.”

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.