kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
STERLIN
40,1714
BITCOIN
$64.355
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Salı parçalı az bulutlu
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Universal Credit alanların dikkatine

Universal Credit alanların dikkatine
21.12.2022
0
A+
A-

Universal Credit: DWP, bu 13 hayati ayrıntıyı bildirmek için acil bir bildirim yayınladı, aksi takdirde para cezası alma riskiyle karşı karşıya kalırsınız.

Çalışma ve Emeklilik Bakanlığı (DWP), Universal Credit talep sahiplerine 13 hayati ayrıntıyı güncellemeleri veya para cezasına çarptırılma riskini göze almaları için acil bir uyarı yayınladı. İnsanlar, ağır bir para cezası ve hatta mahkemeye çıkmayla sonuçlanabilecek ağır bir cezayla karşı karşıya kalmamak için başvurularını dikkatli bir şekilde kontrol etmelerinin ve koşullardaki herhangi bir değişikliği bildirmelerinin hayati önem taşıdığı konusunda uyarılıyor.

DWP, kişinin ne kadar Universal Credit alması gerektiğine karar verirken bir kişinin yaşı, yaşam durumu ve çocuk sahibi olup olmadığı dikkate alınır. 265,31 pound  ile 525,75 pound arasında standart bir ödenek ödenir, ancak ek herhangi bir şey, DWP’nin güncel olması gereken bir dizi faktöre bağlıdır.

Yardım, bir kişinin gelirinde hayati bir artış sağlayabilirken, hak talebinde bulunanların bir cezayla karşılaşmamak için başvurularını yakından takip etmeleri önemlidir. In Your Area tarafından bildirildiği üzere, DWP web sitesinde yapılan bir açıklamada, “[Universal Credit hak sahipleri], yanlış bilgi verirseniz veya koşullarınızdaki bir değişikliği bildirmezseniz mahkemeye çıkarılabilir veya bir ceza ödemek zorunda kalabilir” dedi.

DWP, bir kişinin çıkarlarını talep etmeye geldiğinde bildirmesi gereken 13 durum değişikliğini listeledi. Universal kredisi talep eden veya başvuranlar, aşağıdaki değişiklikleri DWP’ye bildirmelidir:

 

  1. Kişi bir iş buluyor veya bitiriyorsa
  2. Kişinin çocuğu varsa
  3. Kişi eşinin yanına taşınıyorsa
  4. Bir çocuğa veya engelli bir kişiye bakmaya başlıyorlarsa
  5. Cep telefonu numarası veya e-posta adresi değişiklikleri
  6. yeni bir ev adresi
  7. Banka detayı değişiklikleri
  8. Kiraları yükseliyor veya azalıyorsa
  9. Sağlık durumu değişiklikleri
  10. Çalışamayacak veya iş koçuyla görüşemeyecek kadar hastalanıyorlarsa
  11. Kazançlardaki değişiklikler (yalnızca serbest meslek sahibiyseler)
  12. Tasarruflar, yatırımlar ve sahip oldukları para miktarındaki değişiklikler
  13. İngiliz vatandaşı değillerse göçmenlik statüsündeki değişiklikler
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.