kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
STERLIN
40,6007
BITCOIN
$66.694
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
11°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Meghan ve Prens Harry’nin yeni belgeselinin fragmanı yayınlandı

Meghan ve Prens Harry’nin yeni belgeselinin fragmanı yayınlandı
02.12.2022
0
A+
A-

Meghan Markle ve Prens Harry’nin son derece etkileyici Netflix belgesel dizileri için ilk fragman yayınlandı. Tanıtım, doğrudan kraliyet dramasına işaret ediyor.

Harry ve Meghan, kraliyet görevlerinden geri adım attıktan yaklaşık üç yıl sonra yakında çıkacak olan bir Netflix belgeselinde; sarayın ötesindeki hayatlarına eşi görülmemiş bir bakış açısını paylaşmaya hazırlanıyor.

Çiftin 2020’de Netflix ile çok yıllı devasa bir anlaşma imzaladığı düşünüldüğünde, bir Sussex belgeselinin haberi hiç de şaşırtıcı değil. Bu, Sussex Dükü ve Düşesi’nin Prens Harry’nin yakında çıkacak anı kitabı Spare ve Meghan’ın Spotify podcast’i Archetypes’i içeren birçok projesinden sadece biri.

Dük ve Düşes’in aşk hikayesini konu alan altı bölümlük dizi Harry ve Meghan ile ilgili ayrıntılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor. İşte şimdiye kadar bildiklerimiz.

Harry & Meghan ne zaman çıkacak?

Netflix, 1 Aralık’ta projeyi resmi olarak açıkladığında dizinin “yakında geleceğini” ilan etti. Ardından kaynaklar, belgeselin 8 Aralık’ta yayınlanacağını bildirdi. Yayın tarihinin, Eylül ayındaki ölümünün ardından Kraliçe II. Elizabeth’e saygı duyulması ve 9 Kasım’da son sezonu Netflix’te yayınlanmaya başlayan The Crown’daki kraliyet ailesinin tasvirleriyle ilgili şikayetler üzerine ertelendiği bildirildi.

Belgeselin konusu ne olacak?

Netflix, Harry ve Meghan’ın yüksek profilli aşk hikayelerinin diğer tarafını paylaşacakları derinlemesine bir dizi olduğunu öne sürüyor.

Meghan, Ağustos sonunda bir röportajda, projenin kendisi ve Harry’nin aşk hikayesinden daha fazlasını paylaşacağını söyledi. Meghan, “Hayatımın paylaşamadığım, insanların göremediği parçası aşk hikayemiz” diyor. Daha sonra düğün konuşmasının sonundan alıntı yaparak, “Her şeyden önce aşkın kazandığını bilerek yankılanmanın rahatlığını yaşadığını” diyor. Umarım insanların üzerinde çalıştığımız herhangi bir içeriği veya projeyi gördüklerinde hissettikleri duygu budur.”

Yayıncı şunları ekliyor: “Altı bölümden oluşan dizi, onların ilk flörtlerinin gizli günlerini ve kendilerini kurumdaki tam zamanlı rollerinden geri adım atmak zorunda hissetmelerine yol açan zorlukları araştırıyor.”

İngiliz Milletler Topluluğu’nun bugünkü durumunu ve kraliyet ailesinin basınla ilişkisini tartışacak yapım, bir çiftin aşk hikayesini aydınlatmaktan fazlasını yapıyor. Dünyalarının ve birbirlerine nasıl davrandıklarının bir resmini çiziyor.

Eleştirmenlerce beğenilen, iki kez Akademi Ödülü adayı olan ve Emmy ödüllü yönetmen Liz Garbus’tan Harry ve Meghan, tarihin en çok tartışılan çiftlerinden birine daha önce hiç görülmemiş bir bakış sunuyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.