kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,4742
EURO
34,8002
STERLIN
40,6277
BITCOIN
$61.320
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Hafif yağmur
Cuma Hafif yağmur
12°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C
Pazar Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
9°C
Pazartesi hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Londra’da şiddet artıyor: Üç günde: üç bıçaklama, beş yaralı ve bir ölü

Londra’da şiddet artıyor: Üç günde: üç bıçaklama, beş yaralı ve bir ölü
29.11.2022
0
A+
A-

Londra’da üç günde: üç bıçaklama, beş yaralı ve bir ölü

Üç gün içinde üç çifte bıçaklama, Londra’yı sarstı. 26 Kasım Cumartesi gününden 28 Kasım Pazartesi gününe kadar devam eden çift bıçaklı saldırılarda bir kişi öldü ve beş kişi hastaneye kaldırıldı.

Croydon, Cumartesi günü genellikle nadiren çifte bıçaklanma yaşayan ilk bölge oldu. Ertesi akşam, Newham’da bir olay sırasında iki genç bıçaklandı. Sonunda, Westminster’da çifte bıçaklama olayı sona erdi ve 20’li yaşlarındaki bir adam öldü ve bir diğeri hastaneye kaldırıldı.

Diğer olaylarda, geçen hafta Richmond’da kırık bir şişeyle bıçaklanan bir kişi öldü ve Thamesmead’de 16 yaşındaki iki kişi bıçaklanarak öldürüldü. Saldırı, hızlı araba kovalamacası ve Just Stop Oil protestolarında da olay mahallinde oldukları için acil servislerin işi onlar için biçilmiş kaftandı.

İşlek Croydon caddesinde çifte bıçaklama

İlk çifte bıçaklama Güney Londra’da meydana geldi. 26 Kasım Cumartesi akşamı Croydon’da çıkan kavganın ardından iki kişi bıçak yaralarıyla hastaneye kaldırıldı. Polis, kavga kendilerine bildirildiğinde saat 19.30’dan kısa bir süre sonra Thornton Heath’teki Woodville Road’a çağrıldı.

49 ve 48 yaşlarındaki iki adamı bıçak yarası olarak bulmuşlar ve hastaneye kaldırılmadan önce Londra Ambulans Servisi tarafından olay yerinde tedavi edilmişlerdir.

Pazar akşamı Forest Gate’de iki genç bıçaklandı

24 saatten biraz fazla bir süre sonra, Doğu Londra’da, Newham’da iki genç bıçaklandı. İkisi de dün gece (27 Kasım Pazar) Doğu Londra’da bıçaklandıktan sonra hastaneye kaldırıldı. Her ikisi de 18 yaşındaki çift, Newham, Forest Gate’te akşam 20.21 sularında bıçaklandı. Her ikisi de Forest Gate istasyonuna yakın Woodgrange Road’da bıçaklandı. Her iki genç de hayatta kaldı ve yaşamı tehdit eden veya yaşamı değiştiren koşullarda değil. Dedektifler akşam saldırıyı araştırırken gece boyunca bir olay yeri vardı. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alınırken, bıçaklı kavgayla ilgili soruşturma sürüyor.

Westminster’da çifte bıçaklanan adam öldü

Son çifte bıçaklama bugün (28 Kasım Pazartesi) gerçekleşti. 20’li yaşlarındaki bir adam güpegündüz bıçaklanarak öldürüldü ve diğer adam aceleyle büyük bir travma merkezine götürüldü.

Met Polisi ve Londra Ambulans Servisi sağlık görevlileri, saat 15.30’dan hemen önce Marylebone, Lilestone Caddesi’ne çağrıldı. Yayınlamadığımız MyLondon tarafından izlenen bir video, kurbanlardan birinin hayatını kurtarmak için çaresizce kalp masajı yapıldığını gösteriyor gibi görünüyor.

Polis, kurbanın olay yerinde yaşamını yitirdiğinin belirlenmesinin ardından cinayetle ilgili soruşturma başlattı. Memurlar şahsın kimliğini tespit etmek ve yakınlarına haber vermek için çalışıyor. Yaşı henüz bilinmeyen ikinci adam ise hâlâ hastanede ve durumu hakkında henüz bir bilgi yok. Tutuklama yapılmadı.

48 saatlik şiddetteki diğer olaylar

Londra’da şok edici bir hafta sonu şiddet olaylarının ardından geldi. Yakın zamanda baba olan 31 yaşındaki Reece Newcombe, Richmond Köprüsü’nde bir cam parçasıyla bıçaklandığına inanılan bir kavga sonrasında öldü.

Cumartesi günü, 16 yaşındaki iki erkek çocuk, Met Polisi tarafından bağlantılı olduğu iddia edilen saldırılarda Greenwich’te bir mil arayla öldü. Cumartesi öğleden sonra biri Thamesmead’de ve diğeri Abbey Wood’da olmak üzere öldürülen iki çocukla birlikte Kearne Solanke ve Charlie Bartolo olarak adlandırıldılar.

Bethnal Green’de bir adam da başından bıçaklandı, Brixton’da başka bir kurban vuruldu ve Highbury Fields’da bir kadın tecavüze uğradı.

 

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.