kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5940
EURO
34,8052
STERLIN
40,6287
BITCOIN
$64.250
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Hafif yağmur
10°C
LONDRA
10°C
Hafif yağmur
Cumartesi Parçalı az bulutlu
10°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Salı hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Genç hostes uyardı: Uçakta buraya sakın çıplak elle dokunmayın

Genç hostes uyardı: Uçakta buraya sakın çıplak elle dokunmayın
21.10.2022
0
A+
A-

TikTok üzerinden paylaşım yapan Emirates havayolu şirketinde görevli İngiliz hostes, uçakta yapılmaması gereken 4 şeyi sıraladı.

Katar merkezli havayolu şirketi Emirates’te çalışan Danielle isimli bir hostes uçakta yolcuların yapmaması gereken şeyleri sıralayarak uyarıda bulundu.

Genç hostes, TikTok hesabından paylaştığı bilgilerde, bazı yolcuların dikkatsiz davrandığını hatırlatarak bu davranışların çok ciddi sağlık sorunlarına sebebiyet verebileceğini dile getirdi.

TikTok üzerinden 4 milyondan fazla izlenen ve yüzbinlerce beğeni toplayan videoda İngiliz hostes, yapılmaması gereken 4 şeyi sıraladı.

“YERDEKİNİ SU SANABİLİRSİNİZ AMA…”

Danielle, “Bir yolcu olarak benim asla yapmayacağım beş şey var. Bunlardan birincisi tuvalete girerken mutlaka ayakkabınızı giyin. Tuvaletin zemininde su olduğunu görmüş olabilirsiniz. Bu muhtemelen su değildir. Ne olduğunu siz de tahmin edebilirsiniz” dedi.

Danielle açıklamalarına, “İkinci olarak da kesinlikle pencere kenarında oturuyorsanız kafanızı dayayıp uyumayın. Çünkü birçok insan burada oturuyor ve herkes oraya bir şekilde dokunuyor” sözleriyle devam etti. Genç hostesin üçüncü uyarısı da yine tuvalet ile ilgili olanıydı.

Genç hostes, “Üçüncü olarak, da tuvalette asla çıplak elinizle bir yere dokunmayın. Buna sifon da dahil kilit de dahil. Mutlaka bir peçete ya da tuvalet kağıdı ile dokunun. Ben genelde kapıyı ayağımla açıyorum” dedi. Danielle, dördüncü olarak da koltukların önünde bulunan tepsilerin önce temizlenmeden kullanılmaması gerektiğini söyledi. Hostes, “Eğer ben o tepsi üzerinde yemek yiyeceksem kesinlikle önce temizlerim.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.