kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5697
EURO
34,8528
STERLIN
40,5273
BITCOIN
$66.818
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Parçalı bulutlu
12°C
LONDRA
12°C
Parçalı bulutlu
Perşembe Hafif yağmur
10°C
Cuma Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
14°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazar kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C

Cornwall Düşesi Camilla’nın kuzeni bir otel odasında ölü bulundu

Cornwall Düşesi Camilla’nın kuzeni bir otel odasında ölü bulundu
25.08.2022
0
A+
A-

Prens Charles’ın ikinci eşi Cornwall Düşesi Camilla’nın kuzeni Charles Villiers Londra’da bir otel odasında intihar etti.

İngiltere’nin en uzun süren boşanma davalarından birinin kahramanı olan Charles Villiers, kaldığı otelde ölü bulundu. Charles Villiers ve ayrı yaşadığı eşi Emma Villiers, boşanmalarının İskoç mahkemelerinde mi yoksa İngiliz mahkemelerinde mi görülmesi gerektiği konusundaki bir anlaşmazlık nedeniyle boşanma davaları uzun zamandır devam ediyordu.

Çift, 2012’de ayrılmış ve 2014’te boşanma davası açmışlardı. ancak dava çözüme kavuşamamışken Charles Villiers hayatını kaybetti.

Times’ın haberine göre; 59 yaşındaki Villers, geçen hafta Londra’nın Marylebone kentindeki Durrants Hotel’in bir odasında bir hizmetçi tarafından ölü bulundu.

ARKADAŞLARININ KANEPELERİNDE KALIYORDU

Villiers’in uzun süredir mali sıkıntılar içinde olduğu belirtildi. Times’ın haberine göre; Villiers mali sıkıntıya düştükten sonra arkadaşlarının kanepelerinde kalmaya başladı. Hatta bu ayın başlarında da Yunan adalarında bir arkadaşının yatında kaldı. Ancak arkadaşı, Villiers’in akıl sağlığından endişe ederek onu Birleşik Krallık’a geri dönmeye ve bir kliniğe gitmeye ikna etti.

Ancak Villiers kliniğe gitmek yerine geçen çarşamba Durrants Oteli’ne giriş yaptı ve ertesi gün intihar etti Cornwall Düşesi Camilla’nın kuzeni Villiers, kendisi ve ayrı yaşadığı karısı İskoçya’da boşanırken ve bu nedenle mali kararların bir İskoç mahkemesinde kararlaştırılması gerektiğini savundu. Ancak Yüksek Mahkeme yargıçları, aleyhine karar verdi. Mart 2021’de, Yüksek Mahkeme’den Yargıç Mostyn, Villiers’in ağır borç içinde olduğuna ve nafaka ödemesi gerekmemesine karar verdi.

BORÇ İÇİNDE ÖLDÜ

Villiers çiftinin bu uzun soluklu dava yüzünden maddi olarak çöktüğü ve her ikisinin de psikolojik olarak zarar gördükleri belirtildi.

Yıllardır devam eden dava İngiltere’nin en uzun boşanma davası olarak dikkat çekti. Bu sürede Charles Villiers, 45 yaşındaki opera sanatçısı Heidi Innes ile nişanlandı, ancak ilişkileri bu yıl şubat ayında sonlandı.

Yaklaşık beş yıldır Villiers ile birlikte olan Innes, “Her şey tamamen bitti. Onunla resmi olarak evlenmediğime memnunum. Bunca zamandır sandığım adam değil. Bir beyefendi olması gerekiyordu ama pek iyi davrandığını sanmıyorum” dedi.

Times, Villiers’in kısa süre önce iflas ettiğini ve öldüğü sırada arkadaşlarının kanepelerinde kaldığını bildirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.