kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
STERLIN
40,6699
BITCOIN
$63.432
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

Diana’nın ‘ruhuyla konuşan’ medyumdan akılalmaz sözler

Diana’nın ‘ruhuyla konuşan’ medyumdan akılalmaz sözler
04.07.2022
0
A+
A-

Yaşasaydı 1 Temmuz’da 61 yaşına girecek olan eski Galler Prensesi Lady Diana’nın kız kardeşinin yaptığı hareket gündeme bomba gibi düştü. Prenses Diana’nın ‘ruhuyla konuştuğunu’ iddia eden medyumun verdiği röportaj ise şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’de Prenses Diana’nın doğum gününde, anısına Kensington Sarayı’nın bahçesine bir heykel dikildi. Prenses Diana heykelinin açılışında bir araya gelen Prens Harry, Prens William ve teyzeleri Lady Sarah McCorquodale, Lady Fellowes ile dayısı Charles Spencer kameralara yansıdı. İddialara göre, bir araya gelen aile üyelerinin içinden Lady Sarah McCorquodale, yeğeni Prens Harry’nin kulağına bir şeyler fısıldadı. İngiltere’de dudak okuma uzmanı olan Jeremy Freeman, Lady Sarah McCorquodale’in yeğenine ne söylediğini hemen çözdü.

UZMAN YORUMLADI!

Jeremy Freeman’a göre, teyzesi yeğenine hemen sarıldıktan ve öptükten sonra, ‘Nasıl bu kadar kötü öpüşüyorsun?’ sorusunu sordu. Anlaşılan Prens Harry’nin teyzesi Prens Harry’nin sarılma ve öpme şeklinden baya rahatsız olmuştu. Daha önce eşine benzerine çok az, belki de hiç rastlamadığımız bu olay ise oldukça ilginç yorumlara kapı araladı. Sıradan bir diyaloğun dudak okuyucu bir uzman tarafından yorumlanması da kraliyet ailesi fertlerinin özel hayatlarının nasıl mercek altında olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Diananın ruhuyla konuşan medyumdan akılalmaz sözler

 

Kısa diyaloğun ardından Lady Diana’nın çocukları ve kardeşleri Kensington Sarayı’nın bahçesine dikilen heykelin açılışını yaptı. Harry ve William kardeşler annelerinin heykelini ve heykelin etrafındaki peyzajı düzenleyen Pip Morrison ve heykeltıraş Ian Rank-Broadley’i selamladı. Her bakımdan oldukça acıklı olan bu anda Harry ve William kardeşler annelerinin heykeline dönüp saniyelerce baktılar. Böylece 36 yaşında hayatını kaybeden Prenses Diana’nın 61. yaş günü şerefine ailenin tüm üyeleri bir araya geldi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.