kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5679
EURO
35,0040
STERLIN
40,6789
BITCOIN
$64.311
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
11°C
LONDRA
11°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Kapalı
13°C
Cumartesi Orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Enfield Belediyesi’nden vatandaşlara çağrı

Enfield Belediyesi bölge sınırları içerisinde oturan vatandaşlara çağrıda bulunarak, yerel sağlık hizmetleri ve yetişkinlere yönelik sosyal bakım projeleri konusunda görüş bildirmeye davet etti.

Enfield Belediyesi’nden vatandaşlara çağrı
06.12.2014
0
A+
A-

 

customernetwork

 

Enfield Belediyesi bölge sınırları içerisinde oturan vatandaşlara çağrıda bulunarak, yerel sağlık hizmetleri ve yetişkinlere yönelik sosyal bakım projeleri konusunda görüş bildirmeye davet etti. Belediye, hizmetlerinin geliştirilmesinde ve politikalarının belirlenmesinde vatandaşların rolünü arttırmayı hedefliyor.

Enfield sakinlerini bu tür konularda daha aktif olmaları ve belediyeye görüşlerini ulaştırmaları konusunda ‘Halkla İlişkiler Ağı’na üye olmaya çağıran yetkililer, söz konusu ağa, www.enfield.gov.uk/getinvolved internet adresi üzerinden basit bir formu doldurarak üye olunabileceğini kaydettiler.

‘The Customer Network’ ağına üye olanlar, üyelik işlemlerinin tamamlanmasının hemen ardından, belediye servisleri ile ilgili bilgilendirilecekler ve geliştirilmekte olan projelere dahil olmaları için davet edilecekler. Davete uyan kişilerle daha sonra irtibat kurulacak ve bilgilendirme etkinliklerine katılabilecekler.

(The Customer Network) isimli ağ sayesinde bölgede yaşayanlar, belediyenin hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili daha interaktif görüş bildirebilecekler. Belediye faaliyetleri konusunda düzenli olarak güncellenecek olan ağ üyeleri, yeni projelerin uygulanması noktasında belirleyici olabilecekler.

Sağlık ve sosyal bakım hizmetleri konusunda, belediye meclis üyeleri ve bürokratlarla direk kontak kurma şansına sahip olacak vatandaşlar, Enfield sakinlerinin yaşamlarını farklılaştırabilecek önerilerini sunma fırsatına sahip olacaklar. Üyeleri, projelere ilişkin taslak ve planlara ulaşabilecek ve görüşlerini hemen paylaşabilecekler.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.