kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,3249
EURO
35,0645
STERLIN
40,9287
BITCOIN
$70.690
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
12°C
LONDRA
12°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
10°C
Pazartesi orta şiddetli yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
12°C

Saçını boyatmak için kuaföre gitti, hayatının kabusunu yaşadı

Saçını boyatmak için kuaföre gitti, hayatının kabusunu yaşadı
06.05.2022
0
A+
A-

İngiltere’de bir kadın saçlarının rengini sarıya döndürmek için kuaföre gitti hayatının kabusunu yaşadı. 24 yaşındaki Ellie Swain, yaşadıklarından sonra hastanelik oldu.

İngiltere’nin başkenti Londra’da yaşayan 24 yaşındaki Ellie Swain, Batı Sussex kentinde gittiği kuaförde hayatının kabusunu yaşadı.

Esmer olan ve saç rengini açtırmak için kuaföre giden Swain, saçına yapılan işlem sonrası hem saçlarını hem de saç derisini kaybetti.

Genç kadın, geçtiğimiz günlerde gittiği kuaförde, saçına oryal uygulandıktan yaklaşık 10 dakika sonra kafasında bir yanma hissi yaşadığını öne sürdü. Ancak bunun boyadan kaynaklı olduğunu düşündüğü için bir şey yapmadı. Ancak günler sonra kafa derisinde şişlik fark etti. Şişlikten irin sızdığını anlaması ile hemen doktora başvurdu.

KAFASINDA YANIKLAR OLUŞTU

24 yaşındaki Swain’in kafasında ciddi yanıklar oluştuğu açıklanırken, uzun süren bir hastane-ev süreci de yaşadı.

Genç kadın, şimdi ise yaklaşık on santimetre genişliğindeki yarayı gizlemek için çeşitli yöntemler deniyor.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Swain, “Saçlarımın rengini açtırdıktan yaklaşık üç veya dört gün sonra kafa derim kabarmaya başladı ve irin akıyordu. Doktora gittim ve iltihap kaptığını söylediler. Bir süre antibiyotik kullandım. Üzerinden bir hafta geçti ve kafa derimde hislerimi kaybetmeye başladım. Uyuşmuş gibiydi.” dedi.

‘ANTİBİYOTİK VERİP GÖNDERDİLER’

24 yaşındaki Swain, daha sonra yeniden hastaneye gittiğini ve bölgeyi temizlemeye çalıştıklarını açıkladı. “Yanığın ciddiyetini gerçekten görebildiklerini sanmıyorum çünkü saçlarım yapışmıştı ve tıraş olmak istemediğim için daha fazla antibiyotik verdiler.” dedi.

Swain daha sonra eve geri geldiğini ancak birkaç gün sonra asıl kabusun başladığını söyledi. “Birkaç gün sonra kafam kanlar içindeydi, saçlarım dökülüyordu. Hemen 111’i aradım bana hastaneye gitmemi söylediler” dedi.

Apar topar hastaneye gittiğini belirten 24 yaşındaki kadın, “O zaman kafamı arkadan tıraş etmekten başka seçeneğim yoktu ve kafamın neredeyse tamamını kaplayan on’a yedi santimetre ölçüsünde yanık ortaya çıktı.” dedi.

“SAÇLARIM TAMAMEN YANDI, KISACIK KESTİLER”

Sözlerini, “Daha sonra cerrah, bana derinin tamamen öldüğünü ve nakil yapmaktan başka seçenekleri olmadığını söyledi. Tamamen yıkıldım.” ifadeleriyle sürdürdü.

Gazeteye konuşan Swain, kuaförün saç açıcıyı başının her yerine sürdüğünü iddia etti. Swain, Yaklaşık 10 ila 15 dakika sonra bir yanma hissi hissetmeye başladım ve sonunda ayağa kalktım ve saçlarımı yıkamalarını istedim.” dedi.

O anları anlatan genç kadın, “Bütün kafam yanıyormuş gibi hissettim. Kafamdan buhar yükseldi. Yıkadığında saçlarım parlak sarıydı sonra rengi düzeltmek için başka bir boya sürdü. Yaklaşık beş dakika sonra ona bunu çıkarman gerektiğini söyledim, resmen kafam yandı ve saçlarım yandı.” dedi. Swain, kuaförün kendisini buz torbasıyla eve gönderdiğini ancak saçlarının zarar görmesi nedeniyle ertesi gün kısa kestirmek zorunda kaldığını açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.