kıbrıs ingiltere londra lefkoşa
DOLAR
32,5139
EURO
34,9434
STERLIN
40,7813
BITCOIN
$63.885
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
LONDRA
Orta şiddetli yağmur
13°C
LONDRA
13°C
Orta şiddetli yağmur
Cuma Hafif yağmur
13°C
Cumartesi Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
11°C
Pazar Hafif yağmur
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
15°C
Pazartesi kapalı
="http://www.w3.org/2000/svg" viewBox="0 0 300 300" enable-background="new 0 0 300 300">
13°C

“Misafirliğe” yeni elbiselerle gidiyor, evde eskilerle idare ediyor

“Misafirliğe” yeni elbiselerle gidiyor, evde eskilerle idare ediyor
26.04.2022
0
A+
A-

İngiliz kraliyet ailesinin en göz önünde üyelerinden biri olan Kate Middleton, yine alışkanlıklarından vazgeçmediğini gözler önüne serdi. Kıyafet konusunda belli bir çizgisi olan Middleton, arada sırada yenilikler yapsa da dönüp dolaşıp yine dolabındaki “eskileri” giyiyor. Elbette aksesuarlarında bazı değişiklikler yaparak. Bunun son örneklerinden birini de bugün katıldığı bir etkinlikte sergiledi.

SÜRPRİZ YAPTI
40 yaşındaki üç çocuk annesi Cambridge Düşesi Kate Middleton, bugün Westminister Abbey’de düzenlenen Anzak Günü etkinliklerine katıldı. Aslında bu törene katılacağı önceden açıklanmayan Middleton, sürpriz bir şekilde eşi Prens William’ın yanında yer aldı.

BEYAZLAR İÇİNDE
Middleton, tören için gayet sade ama şık bir kıyafet tercih etti. Çok sevdiği, hatta gelinliğini bile seçtiği modacı Alexander McQueen imzası taşıyan beyaz bir manto elbise giydi. Düşes, görünümünü siyah çanta, siyah ayakkabı ve iki renkli bir saç bandıyla tamamladı.

‘DAHA ÖNCE KAÇ KEZ GÖRDÜK!’

Elbette onu bir “stil ikonu” olarak nitelendiren ve giydiği hiçbir şeyi kaçırmayan dikkatli takipçileri de hemen üzerindeki beyaz elbiseyi daha önce kaç kez gördüklerini hesaplamaya başladılar.

DÜĞÜNDE BİLE GİYDİ

Bazı takipçileri tarafından sürekli aynı kıyafetleri giydiği için eleştirilen Kate Middleton bugün giydiği o beyaz elbiseyi tam 7 yıldır çeşitli dönemlerde tekrar tekrar giyiyor. Hatta en küçük oğlu Louis’yi dünyaya getirdiği 2018 yılında Prens Harry ve Meghan Markle’ın düğününe de bu elbiseyle katılmış ve bu yüzden eleştirilmişti.

İLK KEZ KIZININ ÖZEL GÜNÜNDE GİYDİ

Kate Middleton, bu kıyafeti, 2015 yılında kızı Charlotte’un vaftiz töreni için hazırlattı. Farklı bir şapkayla da ilk kez o zaman giydi. Ancak, ilerleyen dönemlerde de sık sık dolabından çıkarıp farklı ayakkabı, çanta ve şapkalarla kullandı. Middleton, aynı beyaz elbiseyi 2016 yılında düzenlenen Anzak Günü etkinliklerinde tekrar giydi.

HİÇ BIKMADAN GİYDİ
Ardından yine 2016’daki Trooping The Colour etkinliğinde üzerinde yine aynı elbise vardı. Elbette şapka ve çantası farklıydı.

‘TUTUMLU DÜŞES’ OLARAK ANILIYOR
Bugün de yine aynı kıyafetiyle törene katıldı. Bu kez sade elbisesini çok dikkat çeken bir saç bandıyla tamamladı. Kimi zaman onlarca yıllık çizmelerini tekrar tekrar giyen, kimi zaman da öğrencilik yıllarından kalan paltosuyla görüntülenen Middleton bu yüzden bazıları tarafından eleştirilse de bazıları tarafından da “tutumlu düşes” olarak anılıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.